Bedre Bad Allerød med showroom

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Din lokale VVS-installatør i Allerød

Bedre Bad – Bedre Energi Allerød VVS er en moderne, servicereorienteret VVS-virksomhed, som udfører VVS-opgaver for private, erhverv og det offentlige i Allerød, København og over hele Sjælland. Vores aktiviteter falder inden for følgende hovedområder:

 • Badeværelser
 • Energiløsninger og varmesystemer
 • Blik og VVS-service
Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

En del af Danmarks største netværk

Vi er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en af Danmarks største sammenslutning af VVS-installatører. Med fokus på kvalitet og professionalisme løser vi totalentreprise opgaver for private og virksomheder. Vi rådgiver om og løser opgaver som:

 • Modernisering af badeværelse
 • Installering og montering af vvs-løsning
 • Energiløsning (varmepumpe, jordvarme, fjernvarme, naturgas m.m.)
 • Energioptimering
 • Ventilation og klimaløsning

Besøg vor udstilling og få et gratis Badtjek

Start processen i forbindelse med en renovering af et badeværelse med at besøge vores udstilling og se hvad vi har at byde på.

Det er en god ide at kombinere dit besøg med vores Gratis Badtjek. Her kommer vi hjem i din bolig og gennemgår dit nuværende badeværelse og installationer her. Ud fra dette kan vi hurtigt opridse de forskelige muligheder du har. Få indkredset og bestemt din smag og stil. Når dette er gjort er der et godt grundlag for at skabe den helt personlige, funktionelle og flotte løsning til dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer