Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Fornyelse af bademiljø? Vi har det store badmøbel udvalg

Er du ikke klar til en totalrenovering af dit badeværelse, men ønsker du alligevel fornyelse? Så kontakt os. Vi har mange års erfaring yderligere har vi hvad du skal bruge for at gøre dit badeværelse mere tidssvarende og mere komfortabelt – både inden for toiletter, vandhaner, armaturer m.m.

Vi kan altid præsentere dig for et stort udvalg af badeværelsesmøbler til dit næsten nye badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Få sparring i alle de forskellige løsningsmuligheder

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Allerød har vi stor erfaring med mange forskellige typer af badeværelsesmøbler. Vi kender alle de gode tips og tricks, som kan hjælpe dig frem til et unikt og personligt badmiljø. Det kan nemlig være svært at navigere rundt i det store hav af forskellige badeværelsesmøbler, som kan findes på markedet. Der er oceaner af forskellige stilarter, farver, designs, størrelser og mange flere måder, hvorved badeværelsesmøblerne adskiller sig fra hinanden.

Tager du fat i os, så kan du udnytte vores anseelige videns arsenal, samt store erfaring. Vi kan rådgive dig omkring de forskellige møblers kvalitet, design og funktionalitet. Vi rådgiver selvfølgelig ud fra dit budget, og sammen skal vi nok finde frem til det bedste alternativ for dit badeværelse. Vi har fuld forståelse for, hvor vigtigt valget af badeværelsesmøbler er for rummets overordnede stil.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Hvilke badeværelsesmøbler skal man vælge?

Når det kommer til badeværelsesmøbler, er der mange forskellige valg, som skal tages. Hvilket badeværelsesskab skal man have, hvordan skal håndvasken se ud, hvordan passer spejlene sammen med resten af rummet? Osv. Hvis du er i tvivl om hvilke badeværelsesmøbler du skal have, eller hvilke funktioner de forskellige møbler har, så kan du med fordel kontakte os. Vi giver dig de mange valgmuligheder – du bestemmer både stilretning, materialer og prisklasse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Pust nyt liv i det gamle badeværelse

Badeværelset er det dyreste rum pr. m2 at ombygge i hele boligen, grundet de specielle krav et vådrum stiller til materialer og installationer. Derfor kan en totalrenovering af det gamle badeværelse hurtigt ende ud i en omkostningstung affære. Det er langt fra alle vores kunder, som har budgettet til en investering i den størrelse, og derfor har vi også en langt billigere løsning. Hvis du ikke nødvendigvis har brug for en totalrenovation af det gamle baderum, så kan du faktisk få følelsen af et totalt nyt bademiljø, ved ”bare” at skifte de gamle badeværelsesmøbler ud.

Badeværelsesmøblerne er nemlig for det meste nogle af de helt centrale søjler for badeværelsets overordnede design. Derfor betyder det selvfølgelig også meget for rummets indtryk, når disse bliver gamle og bærer præg af slid. Som et eksempel kan du ved at skifte skabene og armaturerne ud, give badeværelset et pust af nyt liv og et friskere udtryk. Hvis du ofre lidt mere på ny belysning og evt. nye fliser, så har du praktisk talt et helt nyt badeværelse.

Mulighederne med et såkaldt ”facelift” af badeværelset er talrige, og vi har efterhånden løst mange opgaver, hvor netop dette var fokusset. Derfor kan vi uden problemer hjælpe dig sikkert i mål med dit badeværelsesprojekt. Vi har samtlige håndværkere, som du skal bruge til sådan et projekt i vores medarbejderstab, og vi står klar med vejledning og gode råd lige fra inspirationsfasen.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Badeværelsesmøbler i høj kvalitet

Som VVS installatører med mange år i branchen har vi opbygget gode og langvarige samarbejdsaftaler med en bred vifte af leverandører. Disse er valgt ud fra principperne høj kvalitet og god leveringsservice. Vi har en mission om kun at levere resultater, som er håndværksmæssigt korrekt udført i højeste kvalitet. Det betyder, at vores samarbejdspartnere bliver nødt til at have samme fokus på kvalitet, og ud fra det princip har vi valgt vores nuværende leverandører.

Alternativt kan du finde kædens webshop her, hvor du kan finde inspiration og se konkrete produkter og badeværelsesmøbler vi udbyder til badeværelset. Hvis du ikke finder det ønskede element i første omgang, så kontakt os endelig før du går videre. Vi kan helt sikkert skaffe det badmøbel eller element til badeværelset, som du efterspørger til dit nye badeværelse.

Husk at vælg Bedre Bad Allerød som leverandør, så sørger vi for levering og montering helt uden ekstraomkostninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi leverer og monterer badeværelsesmøbler i Allerød og omegn

Vi leverer badeværelsesmøbler til projekter over hele Midtsjælland — herunder bl.a. Roskilde, Lejre, Hvalsø, Kirke Hyllinge, Kirke Såby og Jyllinge.

Tøv ikke med at kontakte os — vi giver gerne et uforpligtende tilbud på badeværelsesmøbler med montering uden merpris.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer