Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Bedre Bad – Bedre Energi

Er tiden inde til en delrenovering af dit bad eller drømmer du om det komplette og helt ny badeværelse, så kontakt Bedre Bad Allerød-VVS. Vi har opbygget en stor erfaring og viden – og udført et stort antal badeværelser for private kunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

 

Vi er medlem af Danmarks største netværk

Vi er stolte medlemmer af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Kæden er en af Danmarks absolut største, og er en sammenslutning af en række professionelle VVS’ere, som alle har det samme store fokus på kvalitet og professionalisme. Et kendetræk ved kæden, er at medlemmerne er eksperter i totalentreprise opgaver. Kæden løser typiske de følgende opgaver for både private og erhvervskunder:

 • Modernisering af badeværelser.
 • Skabelse af badeværelsesløsninger helt fra bunden.
 • Badmiljøer som totalløsninger.

Udover de badeværelsesorienterede løsninger, så er vi i kæden også kendt som energispecialister. Vi løser stort set alle energi og varme relaterede opgaver, herunder kan nævnes:

 • Ventilation & Klima løsninger
 • Energiforbedringer og energioptimering
 • Energiløsninger inden for: jordvarme, solvarme, varmepumper, naturgas, fjernvarme, pille/stokerfyr m.m.

Vi løser selvfølgelig også alle gængse VVS- og blik opgaver.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Den personlige løsning

Udgangspunktet for løsningen er dig, dine behov og ønsker. Gennem rådgivning og sparring kan vi afdække dine behov – og samtidig give dig masser af inspiration. Dette sikrer at du får den personlige løsning, som du vil glædes over i mange år fremover.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Besøg vores udstilling – og få et badtjek

Start processen med at besøge vores udstilling og se hvad vi har at byde på. Kombiner dit besøg med et badtjek, hvor vi i din bolig gennemgår dit nuværende badeværelse og installationer her. Ud fra dette kan vi hurtigt opridse de forskellige muligheder du har. Få indkredset og bestemt din smag og stil. Når dette er gjort, er der et godt grundlag for at skabe den helt personlige, funktionelle og flotte løsning til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Altid topuddannede fagfolk hos Bedre Bad Allerød

I Bedre Bad – Bedre Energi kæden er vi overbeviste om at den rigtige vej fremad, er via løbende kompetence- og videns udvikling. For at vi kan give vores kunder den bedst mulige service, kræver det at vi er opdateret omkring de nyeste teknikker, og uddannet i de bedste løsninger. Derfor har vi udviklet vores eget akademi. Alle medlemmer skal gennem et uddannelseskursus på akademiet ved indtrædelse i kæden. Herudover uddanner vi løbende vores medarbejdere, og holder dem opdaterede omkring de nyeste teknikker og modeller i markedet. Det gør vi, da vi tror på at kombinationen mellem uddannelse og brugen af kvalitetsprodukter i vores løsninger, giver de absolut bedste resultater for kunden. Af den grund arbejder vi også kun sammen med de bedste leverandører i branchen, da det sikrer os de bedste kvalitetsprodukter til både badeværelses, varme og energiløsninger. For dig som kunde, betyder det at du får markedets bedste løsninger udført af branchens dygtigste fagfolk. Det resulterer i løsninger med længere levetid og smarte funktioner.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Bedre Bads totalløsningskoncept

Som en del af Bedre Bad kæden har vi taget konceptet totalløsning til os. Det betyder at vi nu tilbyder alle vores kunder, at løse opgaverne som en totalløsning. Det er uanset om det er en VVS eller energitype opgave. Det betyder ganske enkelt at vi går ind i hvert eneste projekt fra start til slut, og styrer hele koordineringen mellem leverancer og leverer de nødvendige håndværkere til opgaven. På den måde kan vi styre hele arbejdsprocessen, hvilket tillader os at holde det høje kvalitetsniveau, som vi altid stræber efter i vores arbejde. Vi arbejder som sagt kun sammen med leverandører, som har samme høje fokus på service og kvalitet som os, og derfor kan vi altid arbejde effektivt med kundens opgave. Vi leverer aldrig et resultat, som vi ikke er 100% tilfredse med, og vi forlader ikke en arbejdsplads før opgaven er færdig, og det givne projekt er klar til brug.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer