TEGN DIT
NYE BADEVÆRELSE

Gratis online tegneprogram

Tegn og indret dit badeværelse 

Har du nogensinde siddet med tanken, om at det kunne da være fedt, hvis man kunne tegne og indrette sit badeværelse og derefter se det som 3D model? Hvis ja, så er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. Vi har nemlig et gratis tegneprogram, som du frit kan benytte til indretningen af dit nye badeværelse. Via programmet kan du helt frit lege med mulighederne for hvordan du kan designe dit badeværelse. Programmet indeholder mange forskellige badeværelsesmøbler, brusere, fliser, sanitet, toiletter, håndvaske, ja stort set alt du kan tænke på i forbindelsen med et badeværelse og vvs artikler.

Vi vil gå så langt, som at sige at det faktisk er den perfekte måde at tegne badeværelse på. Det skyldes at du løbende kan se badeværelset i en virtuel 3D model, hvilket jf. vores erfaring giver en meget bedre føling for projektet. Det smarte er nemlig, at du kan tage udgangspunkt i dit eget baderum, og derfor kan opstille en virkelighedstro model.

Når dine ideer om et nyt badeværelse er klar, kan du frit og uforpligtende sende din tegning til dit lokale Bedre Bad-firma. Så vil du blive kontaktet. Vi deler gerne ud af vores inspiration og ideer til, hvordan dit badeværelse bliver endnu mere, end du havde drømt om. Samtidig får du en pris på, hvad det vil koste at renovere eller bygge dit nye badeværelse. 

Lidt vejledning til at tegne dit nye badeværelse

Du kan begynde at tegne med tegneprogrammet det samme. Du vælger selv, i hvilken rækkefølge, du ønsker at designe badeværelset. Når du synes, det begynder at ligne noget, kan du sende tegningen til dit lokale Bedre Bad-firma. Vi er klar med råd og vejledning ud fra dine egne ideer på tegningen, og vi kommer gerne med ekstra ideer til indretning af badeværelset. På alle stadier kan du vælge at se dit badeværelse ved at klikke på "3D oversigt".

Du kan også vælge at gemme din tegning undervejs, så du kan gå til og fra. Dette gør du under knappen "Fil", hvor du kan oprettet dig som bruger og dermed til hver tid logge ind og tegne videre.

I tegneprogrammet er der rigtig mange muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi tilbyder. Har du andre ønsker end dem, du kan vælge her, så skriv det i kommentarfeltet til dit lokale Bedre Bad-firma. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse med at tegne dit nye badeværelse!

Tegn dit eget badeværelse online - gratis tegneprogram

Badeværelset har enorm stor betydning for boligen

Badeværelset er et af de rum, som vi anvender stort set hver eneste dag. Det er altså et rum, som kan være med til at præge familiens hverdag. Derfor er det vigtigt, at rummet spejler familiens behov. Et badeværelse indrettet efter familiens behov, kan skabe ekstra overskud i hverdagen. Fornemmelsen af at bruge et badeværelse, som virkelig forstår dig, er helt unik. Har man overskuddet i budgettet, så kan badeværelset gøres ekstremt bekvemmeligt med ekstra funktioner, som letter hverdagens pres. Har du haft en stresset dag, så er det bare ekstra dejligt at tage et langt bad på et lækkert og rent badeværelse, for derefter at tørre sig i et varmt håndklæde, direkte fra håndklædetørreren. Har du et badeværelse i en lejlighed, hvor der ikke er mulighed for at åbne et vindue, så er det essentielt med korrekt udluftning. Korrekt udluftning sørger for at suge den vandladede luft ud af rummet, og mindsker risikoen for svamp, samt gør badeværelse mere behageligt for den næste i køen.

Uanset dine ønsker, så har vi fuld forståelse for at der sjældent er 2 ens badeværelser. Det betyder at samtalen med den individuelle kunde er exceptionelt vigtig. Det har vi indprentet os, og det har gjort os til specialister i skabelsen af personlige badeværelser.

Læs mere om badløsninger: