Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Undgå kalk med et blødgøringsanlæg

Kalk i vandet er en velkendt udfordring i mange danske hjem, hvor hårdt vand forårsager problemer i hverdagen. Fra tilkalkede armaturer til tørt hår og hud, kalken efterlader sine spor overalt. Men der er en løsning: et effektivt blødgøringsanlæg. Med et sådant anlæg i dit hjem, kan du forvente en markant reduktion i kalkaflejringer, hvilket resulterer i blødere hud og hår, længere levetid for dine husholdningsapparater, og en generel forbedring af vandkvaliteten i dit hjem. Det er en investering i din boligs sundhed og i din egen komfort.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask af hænder

BWT blødgøringsanlægget befrier dig for kalk i boligen

I store dele af Danmark er indholdet af kalk i drikkevandet meget højt. Det er et problem for mange danske husstande, som bøvler med tilkalkede køkkeninstallationer, tilkalkede badeværelser og generelt højere forbrug af rengørings- og vaskemidler. Heldigvis er der nu en måde, hvorpå du fuldstændigt kan slippe for kalk i boligens brugsvand. Du kan nemlig investere i et BWT-blødgøringsanlæg, som sørger for at fjerne kalken fra vandet. Udover de åbenlyse fordele ved den formindskede rengøring af køkkeninstallationer og badeværelset, så giver anlægget også blødt vand i boligen. Det er til gavn for din hud, dit hår, din husholdningsmaskiner, dine badeværelsesfliser og husstandens generelle velfærd. BWT’s blødgøringsanlæg er blevet godkendt til koldt drikkevand i boligen, hvilket betyder at privatpersoner nu også kan nyde godt af kalkfrie ejendomme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Kom godt i gang med BWT blødgøringsanlæg

Bestil dit nye blødgøringsanlæg fra BWT i vores webshop. Vælg Bedre Bad Allerød som leverandør, så sørger vi for levering og montering uden ekstraomkostninger.

Du kan også ringe og få en uforpligtende vejledning til BWT blødgøringsanlæggene.

Blødgørings anlæg for hele familien

Det får du med et blødgøringsanlæg i boligen:

 • En mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt skinnende hår.
 • Dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre, samtidig med at de holder længere.
 • Lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel.
 • Dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
 • Du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
 • Du sparer penge på rengøringsmidler såsom vaskepulver, sæbe, eddike eller citronsyre.
 • Dine installationer og apparater lever længere.
 • Mindre energiforbrug

Udover de ovenover listede fordele, så har flere undersøgelser faktisk vist følgende statistikker, i forbindelse med anskaffelsen af et blødgøringsanlæg:

 • 50% mindre forbrug af rengøringsmidler
 • 50% mindre forbrug af vaske- og skyllemidler til tøjvask
 • 30% mindre forbrug af hår- og bodyshampoo

Der altså ufatteligt mange fordele ved en investering i et kalkfrit hjem. Du vil opnå personlige og økonomiske fordele, samt et bedre helbred. Hvis du har brug for yderligere overtalelse, så resulterer det formindskede forbrug, i en mere klimavenlig livsstil.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Slut med kalkproblemer i dit hjem

BWT er Bedre Bads partner inden for blødgøringsanlæg, hvor produkterne AQA Basic og AQA Life opnår silkeblødt og kalkfrit vand til dig og dit badeværelse.

Blødgøringsanlægget med DVGW-certifikat (Deutsche Verein des Gas und Wasserfaches) er netop NU også godkendt til koldt drikkevand i Danmark. BWT er anvendt industrielt i mere end 50 år, så invester i din bolig og dit velvære, bestil BWT blødgøringsanlæg NU og mærk den store kalkfrie forskel!

Vil du høre mere? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om kalkanlæg til hus.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Godt for dig, din familie og miljøet!

Hvis du har meget kalk i vandet, bruger du mere energi, fordi dine installationer og apparater er kalket til. Og dermed bruger du også flere kemikalier for at slippe af med kalken i form af kalkfjerner, sæbe, skyllemiddel mm. For slet ikke at tale om den tid du bruger på at fjerne kalken fra dine fliser og sanitet.

Nu kan du faktisk komme kalken til livs med et blødgøringsanlæg. Så kan du bl.a. slippe for de mange kemikalier, bruge tid på at fjerne kalkrander i toilettet og rense brusehovedet for kalk. Og du vil opleve at din hud og hår bliver lækker blød, ligesom du også får blødere vasketøj, helt uden brug af skyllemiddel.

Kom godt i gang med BWT blødgøringsanlæg – leveret og monteret af din professionelle fagmand.

Quooker Fusion Round

Kontakt BWT-forhandler Allerød

Bedre Bad Allerød VVS er din lokale BWT-forhandler. Kontakt os i dag.

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os – her er prisen inkl. levering og montering. Vi kører over hele Storkøbenhavn – så brug din lokale VVS-fagmand fra Allerød!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer