Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Book et gratis Badtjek

Hvis du finder, at renovering, udvidelse eller ombygning af dit nuværende badeværelse virker som en uoverkommelig opgave, så er dette stedet for dig. Vi forstår, at drømmen om det perfekte badeværelse ofte kan virke som et omfattende projekt, der kræver masser af tid og ressourcer, før man kan få det hele til at gå op. Her kommer vores badtjek ind i billedet. Vi præsenterer dig for moderne badeværelsesløsninger og giver dig et overblik over de forskellige muligheder for at forbedre dit badeværelse. Uanset om du overvejer renovering, udvidelse, nybyggeri eller blot udskiftning af enkelte badeværelseskomponenter, så tilbyder vi rådgivning og vejledning.

Bedre Bad - Bedre Energi - håndvask - vandhane

Book et Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

  Den perfekte start på dit nye badeværelse!

  Hos Bedre Bad Allerød VVS ApS, er et gratis Badtjek ganske uforpligtende for dig, men vi tager det seriøst. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

  Det gratis badtjek skal bruges som starten på fundamentet ved dit nye badeværelse. Forstået på den måde, at badtjekket bruges til at se badeværelset og boligen an, for derefter at kunne komme med konkrete forslag til udførelsen. Et badtjek forbereder dig, og giver dig det bedst mulige grundlag for at træffe de bedste beslutninger for dit nye badeværelse.

  Boligens badeværelse skal helst matche husstandens behov for komfort og æstetik. Ved at investere i en ny badeværelsesløsning, kan du faktisk øge boligens komfort markant, samtidigt med at du typisk øger boligens værdi. Det vigtigste aspekt er dog stadig, at det i langt de fleste tilfælde påvirker familiemedlemmerne positivt.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Lad os hjælpe dig med dit nye badeværelse

  Vi kan med garanti hjælpe dig med dine badeværelsesdrømme. Vi finder i fællesskab frem til det perfekte badeværelse til din husstand. Via badtjekket finder vi frem til hvad der kan lade sig gøre, og herefter aftaler vi med dig, hvilke funktioner og design du er interesseret i. Der er virkelig mange løsninger i markedet, og det kan virke uoverskueligt, når man selv skal i gang med at danne overblikket. Heldigvis har vi efterhånden monteret i tusindvis af badeværelser, og har derfor nogle gode råd og tips, som vi gerne deler med vores kunder.

  Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

  Vi arbejder med kundespecifikke løsninger

  Vi kører ikke med en standardløsning, som får alle badeværelser til at se ens ud. Der er nemlig altid forskel på, hvilke elementer vores kunder ligger vægt på, alt efter hvorhenne de er i livet. Eksempler på faktorer, som påvirker valget af badeværelsets overordnede stil kunne være: Livsfase, alder, børn eller ej, budget og mange flere. Fordi alle vores kunder er forskellige, så er der hellere ikke 2 badeværelser som er ens. Derfor lægger vi meget stor vægt samtalen og samarbejdet med kunden gennem hele forløbet. På den måde forstår vi netop, hvad du forventer badeværelset skal have af funktioner og design. Måske er du interesseret i store klinker, måske du vil have en regnfaldsbruser, skal badeværelset have håndklædetørrer eller måske endda en spa? Det er muligt at lave et ”wellness-bad”, hvor du har et væld af forskellige luksus funktioner inkorporeret i badeværelset. Andre kunder lægger måske vægten på, at badeværelset skal være rummeligt og ofte er en god løsning, at designe badeværelset efter husets generelle stil.

  Uanset hvad, så kan vi hjælpe dig frem til det helt rette resultat og vi lytter altid til kundens ønsker og behov.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

  Kontakt os i dag, og få planlagt netop dit gratis badtjek

  Vi tilbyder dig et personligt og 100% gratis badtjek, som samtidigt er 100% uforpligtende for dig. Grundet disse omstændigheder, så anbefaler vi alle vores potentielle kunder at bestille et badtjek før påbegyndt badeværelsesprojekt.

  Badtjekket giver samtidigt os de bedste forudsætninger for at planlægge et lækkert badeværelse for dig. Når vi har besigtiget omstændighederne omkring dit nuværende, er det markant nemmere for os at give vejledning baseret på netop dit badmiljø.

  Der er mange VVS’ere, som tilbyder badtjek i dag. Derfor er det vigtigt, at du er selektiv og vælger en kompetent, professionel og ærlig VVS’er. Alternativet er, at du ikke får oplysninger omkring de bedste løsninger for dig, og måske ender med en suboptimal investering i et lavere kvalitetsbadeværelse. Ved at vælge en kompetent og ærlig håndværker, garderer du dig samtidigt mod ubehagelige fejl, som måske først kommer til syne noget tid efter installationen. Vi er din garanti for et tilfredsstillende badeværelsesprojekt, som giver høj tilfredsstillelse langt ud i fremtiden.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 48 14 03 06
  info@bba-vvs.dk

  Karsten Jannum

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer