Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Hjælp til nyt badeværelse i Allerød og omegn

Vi har totalløsningen til et nyt badeværelse, hvor dine ønsker og behov er i fokus. Vi koordinere processen og indgår aftaler med diverse håndværkere, så du blot skal læne dig tilbage og vente på at slå dørene op til det fornyede badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Få badeværelsesinspiration til et individuelt bademiljø

I badeværelset har du mulighed for at lade din individuelle smag og stil skinne igennem med fuld styrke. Her har du muligheder for at forfølge dine ideer og drømme. Vi hjælper dig med viden og indsigt – og leverer masser af inspiration. Det er dit valg, om det skal være det klassiske badeværelse eller det moderne bademiljø, med de seneste features og funktionalitet.

Hvis du går rundt med drømmen om et nyt badeværelse, så kan vi hjælpe dig! Uanset om du tænker, at det gamle badeværelse trænger til en totalrenovation, eller du er ved at bygge nyt hus, og skal bruge et spritnyt badeværelse. Det kan også være at du bare er i markedet for et lille facelift af et gammelt badeværelse, som er knapt så omkostningsfuldt. Vi skaber enhver badeværelsesløsning, alt fra det lille badeværelse skal have en opløftning til det store nybyggede badeværelse med f.eks. ny flisebeklædning på gulve og vægge. Kontakt os allerede i dag – så har vi masser af badeværelse inspiration til dit nye badeværelse! Vi har gode råd og vejledning, og vi står også klar til at udføre projektet for dig!

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Vi har specialviden inden for badeværelser

Vores mange års erfaring i branchen som autoriseret VVS installatør betyder, at vi er i stand til at præsentere dig for de bedste og smarteste løsninger som passer til dine behov og ønsker til dit nye drømmebadeværelse. Vi stræber altid efter at levere et professionelt badeværelsesprojekt – hver eneste gang. Når det kommer til badeværelser, spænder vores opgaver bredt.

 • Renovering af badeværelser
 • Skabelsen af nye badeværelser
 • Alle typer af vandinstallationer
 • Udskiftning af alle typer af badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og andre badeværelseselementer.
 • Alle typer af reparationer, såsom: stoppede afløb, løbende toiletter m.m.

Kort sagt, så kan vi stort set løse alle typer af opgaver, som du kan komme i tanke om i forbindelse med badeværelser, bryggerser og køkkener.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Brug vores erfaring med badeværelser

Med vores ekspertise er sikker på at få præsenteret de bedst mulige løsninger på et nyt badmiljø – udført med håndværksmæssig akkuratesse og professionalisme. Og du kan have fuld tillid til, at vi overholder alle aftaler – både omkring færdiggørelse og pris.

Når det kommer til udformningen af det unikke badeværelse, så er der faktisk tæt på uendelige muligheder. Vi er fortalere for at man forsøger at designe badeværelset således, at det komplimenterer resten af husets stil. Det giver i vores optik den mest komplette oplevelse. Derudover er det selvfølgelig en fordel at udnytte de unikke features, som de forskellige baderum besidder. Men det rigtige badeværelse afhænger i stor grad af individet. Det perfekte badeværelse er nemlig langt fra nødvendigvis ens for 2 forskellige personer. Derfor er det vigtigt at have en samtale med kunderne, omkring hvilke ønsker til design og funktionalitet som de har. Det lægger vi meget stor vægt på hos Bedre Bad – Bedre Energi Allerød.

Vi har lavet badeværelser i mange forskellige størrelser, og med et væld af forskellige designs og funktionalitet. Derfor har vi også opfanget nogle tips og tricks til f.eks. små badeværelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Pust liv i et nyt badeværelse

Hvis en totalrenovering af badeværelset er for stor en omkostning, som situationen ser ud lige nu, så forstår vi til fulde. Der er en vej uden om den omkostningstunge investering, som et totalt nyt badeværelse med en fuld makeover er. Du kan puste liv i det gamle badeværelse, ved f.eks. at skifte de gamle og slidte badeværelsesmøbler ud med nogle nye og lækre. Her er der oceaner af design muligheder, og vi rådgiver gerne om de forskellige produkter på markedet. Smider du nogle nye klinker til badeværelset oveni, så har du praktisk talt et spritnyt badeværelse, og det er til væsentligt færre penge end en totalrenovering af det gamle.

Når du vælger Bedre Bad Allerød som leverandør, så sørger vi for at levere og montere dine nye møbler til badeværelset uden ekstraomkostninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Vil du høre mere om vores process til at skabe nyt badeværelse?

Vi skaber smukke og funktionelle badeværelser over hele Sjælland – dog er vores hovedaktiviteter placeret i København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge og Farum.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer