Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Toilet-udvalg har aldrig været større!

Alle ønsker det personlige badeværelse – med sin helt egen udformning og indretning. Også toilettet skal naturligvis designmæssigt passe ind i og være med til at understøtte det ønskede udtryk. Hos Bedre Bad Allerød VVS giver vi dig valgmulighederne: Vi har det store brede program, der sikrer at vi også har en løsning til dig.

Vi har monteret toiletter i mange år, og herigennem har vi fået stor forståelse for de forskellige typer af toiletter. Det gælder både de klassiske toiletter, som blot har en skyllefunktion og de moderne toiletter med forskellige vandbesparende og hygiejne funktioner. Med et vandbesparende toilet kan du potentielt formindske dit vandforbrug markant, og derved reducere din årlige vandregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Toiletter – stående eller væghængte

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Og vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med duschfunktion?
Hos os kan du få rådgivning om de forskellige løsninger og de fordele, som de byder på.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Køb toiletter og tilbehør i VVS-webshoppen

Vores webshop rummer et stort udvalg af toiletter og tilbehør såsom toiletsæder og cisterner.

Når du vælger Bedre Bad Allerød som leverandør, så sørger vi for hurtig levering og montering af din toilet-løsning, vel at mærke uden ekstraomkostninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Toilettet har fået udvidede funktioner

Hos Bedre Bad Allerød VVS kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.

 • Vandsparefunktion
  Toilettet er udført med et højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt
 • Berøringsfri skyl
  Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret
 • Dusch funktion
  Med de nye dusch toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Med et dusch toilet installeret vil dit toiletbesøg afsluttes ved at den indbyggede duschfunktion – med lunt vand – nænsomt rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir.

Bemærk at prisen på et toilet hos os, er inklusive leveringen!

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Udskiftning af toilet som totalløsning

Vi arbejder nemlig med konceptet totalløsninger, hvor vi altså står for alle praktiske opgaver i forbindelse med projektudførelsen. Først og fremmest sikrer vi levarationen af et kvalitetstoilet, som vi herefter monterer håndværksmæssigt korrekt. Vi sikrer koordineringen mellem de nødvendige håndværkere, og sikrer dig den mest effektive arbejdsproces. Efter toilettet er monteret, sørger vi for en grundig oprydning og vi forlader ikke projektet igen, før toilettet er klar til brug!

Det betyder at du blot kan læne dig tilbage i stolen, og fokusere på dine andre daglige opgaver. Du kan trygt overlade projektet til os, da vi garanterer kvalitetsarbejde. Derfor er fordelene ved at handle med Bedre Bad – Bedre Energi Allerød, at vi ordner løsningen fuldstændigt, og at prisen er inklusive alle ekstra omkostninger.

Du skal ikke stå og selv bøvle med arbejdet selv – Kontakt os.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandskade toilet

Toilet reparation

Udover opgaver, såsom at installere og servicere toiletter for vores private og erhvervskunder, så tilbyder vi selvfølgelig også basale VVS-opgaver. Derfor skal du bare kontakte os, hvis du har et toilet som løber eller et stoppet afløb. Et rindende toilet skal gerne fikses i en fart, da det på lang sigt kan koste dig betydelige summer. Et rindende toilet spilder nemlig det dyrebare vand, og derfor bliver din samlede vandregning hurtigt 10.000 kr. højere end nødvendigt, hvilket er en unødvendig ekstra omkostning.

Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en garanti og forsikring.

Bemærk: Når du køber toilet hos os, så er prisen inklusive montering.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer