Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Bedre energi – Energivejledning

Som Certificeret Energivejleder hjælper vi dig med at få de mest energieffektive løsninger til dit hjem, som både giver større besparelser, øget sikkerhed og ekstra komfort i hverdagen.

Vi hjælper dig med at danne overblik over dit forbrug af vand, varme og el, og tilbyder professionel rådgivning om markedets bedste, energioptimerende løsninger inden for varmekilder, klimaanlæg og hjemmets øvrige installationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Din garanti for professionel energirådgivning

Allerød VVS ApS – Bedre Energi i Allerød, er din lokale specialist, når det drejer sig om professionel energivejledning. Med et medlemskab i Bedre Energi og som Certificerede Energivejledere, kan vi garantere rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne, hvilket gør at vi kan rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst.

Hvis du er i tvivl om din boligs energimæssige status, kan du booke et Energitjek hos Bedre Bad – Bedre Energi Allerød.

Certificeret Energivejleder

 

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Få en helhedsorienteret vurdering

Hos Bedre Energi Allerød-VVS får du altid en helhedsorienteret vurdering. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele din bolig i vores gennemgang. Vi ved også alt om hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser.

Vi styrer hele projektet

Når du har bestemt dig for din løsning, så tager vi over. Vi styrer det samlede projekt – hvad enten det er en ny gaskedel eller total renovering af hele bryggerset – og du bruger et minimum af tid, penge og energi på projektet. Vi kontakter og koordinerer relevante håndværkere, leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandør-netværk og får projektet sikkert i havn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Gasfyrsservice i Allerød

Vi tilbyder fordelagtig service på jeres gasfyr, så det altid fungerer optimalt, og I har sikkerhed for vi kommer, hvis uheldet skulle være ude. I vagtsæsonen helt til kl. 22.00.

Lokal energispecialist i Allerød og omegn

Vi kan hos Bedre Bad – Bedre Energi Allerød kalde os for BBA certificerede energivejledere. Det er din garanti for at vi besidder den nødvendige viden om energisystemer, som det kræves for at lave de bedste energiløsninger. Vores dygtige medarbejdere er udlært i mange forskellige energityper og systemer, og kan derfor give dig professionel vejledning. Teknologien bagved energisystemer er i hastig udvikling, og derfor gør vi vores bedste for at følge med i de nyeste og bedste teknikker. Det gør vi bl.a. via vores medlemskab i Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende VVS-kæde. Gennem kæden har vi adgang til et bredt netværk af sparringspartnere. Gennem sparring med vores kollegaer får vi skærpet vores viden, og vi fortsat udviklet vores kompetencer inden for energi og varmesystemer.

Vi kan garanteret hjælpe dig med den helt rigtige energiløsning, og vi står altid klar med både gode råd og vejledning. Kontakt os allerede i dag, så hjælper vi dig sikkert i havn med dit næste energiprojekt. Det er uanset om du skal have set på naturgas, fjernvarme, varmepumper, gulvvarme eller andre former for energikilder. Vi tilbyder tilmed et energitjek. Ved et energitjek sender vi en certificeret energivejleder hjem til din bolig, hvor denne vil foretage en grundig gennemgang af dine elinstallationer og herefter komme med energioptimerings forslag baseret på din aktuelle energisituation.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Potentielt store besparelser ved energioptimering

Vi er eksperter i energioptimeringer, og har ofte erfaret at vores kunders energi- og varmeregninger er blevet markant reducerede, efter vi har energioptimeret deres ejendomme. Nogle eksempler på relativt ”nemme” energioptimeringsmuligheder. Skifter du et gammelt oliefyr ud med et moderne fjernvarmeanlæg, kan du spare helt op til 30% på varmeregningen. Investerer du derimod i et kombineret jord- og solvarmeanlæg, så kan du producere din egen energi, og nærmest have ”gratis” energi til bygningen. Det gør dig ydermere uafhængig af de svingene olie og gaspriser, hvilket i disse tider er en kæmpe fordel.

Vi har altid fokus på kunden og dennes behov, når vi energioptimerer private og erhvervsboliger. Vores kompetente medarbejdere er uddannede i, at levere et højt service niveau hver eneste gang, og de sikrer et altid tilfredsstillende resultat. Er du interesseret i dine muligheder for energioptimering af boligen, så er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Vedvarende energiløsninger

Vi kan levere alle former for energiløsninger. De 3 mest anvendte og kendte vedvarende energityper er fjernvarme, solvarme og jordvarme.

For kort at introducere dig til de 3 muligheder, kan vi fortælle dig at alle metoder har med vand at gøre. Opvarmning af vand, hvor vandet senere afgiver dets varme.

Ved fjernvarme fungerer det ved at dit hus får varmt vand tilsendt fra et kraftvarmeværk, via rør i jorden. Denne varme afgives til et fjernvarmeanlæg i boligen.

Ved jordvarme nedgraves slanger i din have, som bruger energien i jorden til at blive opvarmet, som afgives i din bolig vha. af et jordvarmeanlæg du får installeret.

Og ved solvarme får du solfangere på taget som opfanger varme, og varmer vand op som solfangeren har i nogle slanger, som sendes ind i dit hus vha. et solvarmeanlæg, som du får installeret.

Alle varmeløsninger kan give både varmt vand og varme til opvarmning af boligen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer