Fjernvarme Allerød – installation og service

Sikker forsyning

Hos Bedre Energi Allerød ved vi alt om fjernvarme. Vi løser hele paletten af opgaver: Fra ny installation over service og vedligeholdelse til renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer.

Vi løser opgaverne både hos private og hos virksomheder.

Billig og miljøvenlig energi

Med fjernvarme får du en billig og miljøvenlig form for opvarmning. Rigtig mange oplever besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med f.eks. et traditionelt oliefyr.

Regelmæssige tjek af fjernvarmeanlæg

Vi tilbyder private, boligforeninger og virksomheder regelmæssige tjek af installationerne. Vi tilbyder løbende service på fjernvarmeinstallation og anlæg – og det er der en god grund til. For et velfungerende og trimmet anlæg anvender mindst energi og sikrer den bedste økonomi.

Få tjekket din fjernvarmeinstallation

Kontakt os – og lad os aftale tjek af din fjernvarmeinstallation.
Ud fra denne gennemgang kan vi udforme vi et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarme installation – men kun hvis det skønnes nødvendigt.

Hvad er fjernvarme, og hvordan fungerer det?

Ved fjernvarme skal det forstås sådan, at der bliver sendt varmt vand fra fjernværket gennem et højisoleret rørsystem. Det bliver efterfølgende fordelt mellem boligerne. Det varme vand kan anvendes primært til to forskellige formål. For det først anvendes vandet til opvarmningen af boligen, og for det andet anvendes vandet til almindeligt forbrug. Efter vandet har afgivet sin varme sendes det derefter retur til fjernvarmeværket, hvor det efterfølgende bliver varmt op igen.

Hvad er prisen for opvarmning med fjernvarme?

Dette er et ekstremt svært spørgsmål at besvare. Dog er det først og fremmest vigtigt at konkludere, at fjernvarme er en billigere opvarmningsform sammenlignet med gas, olie eller el.

Prisen på netop fjernvarme afhænger af nogle simple faktorer. Herunder kan der med fordel nævnes fjernværkets egen økonomi. Samtidig har placering af din bolig i forhold til fjernvarmeværket ligeledes en væsentlig betydning. Til sidst bliver prisen også påvirket af indkøbsprisen på det brændstof, som fjernvarmeværket benytter. Priserne kan derfor variere markant fra værk til værk.

Vores råd er derfor, at du kan danne dig et overblik over fjernvarmeprisen gennem Forsyningstilsynets hjemmeside. Her kan du læse mere om priserne hos dit lokale fjernvarmeværk.

Generelle råd til fjernvarmeinstallationer

Service og vedligeholdelse

Vores generelle anbefaling er, at dit fjernvarmeanlæg bør efterses en gang om året af en autoriseret VVS-installatør. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Allerød tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler efter kundernes individuelle behov. Her vil du få besøg af din lokale service- og energiekspert, som vil gennemgå dit fjernvarmeanlæg fra A til Z. Derved slipper du for bekymringerne, og du skal blot nyde dit velfungerende anlæg. Under servicering af din installation vil vi blandt andre rense filtrene på rørene. Samtidig har vi også fokus på anoden i varmtvandsbeholderen, som ligeledes er vigtig bliver kontrolleret eller udskiftes.

Kuglehaner

Ud fra vores erfaring og viden anbefaler vi, at man en til to gange om året vælger at åbne og lukke for kuglehanerne. Dette er blot et dobbelttjek, så kuglehanerne virker efter hensigten. Alt dette skal vi nok hjælpe dig med.

Forventet levetid på fjernvarmeanlæg

Ved investering i et nyt fjernvarmeanlæg kan du forvente at levetiden er på 30 år eller mere. Det er samtidig sjældent, at installationen kræver udskiftning af mekaniske dele og komponenter. Det betyder, at du sikrer et driftssikkert anlæg, som tilhørende er billig i drift sammenlignet med andre opvarmningsmetoder.

Her løser vi fjernvarmeopgaver

Vi skaber brugervenlige fjernvarmeløsninger og udfører fjernvarmeservice over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum.

Hvis du måtte sidde med en række tvivlsspørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Allerød står vi klar til besvarelse af dine spørgsmål, hvor du samtidig har adgang til kyndig ekspert rådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig, og du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere om vores energiløsninger: