Gratis energiberegning til boligejere

Beregn din boligs energimærke her!

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Bedre Energi Allerød er eksperter i jordvarme, varmepumper, solceller, pillefyr og mange andre energi- og varmeløsninger – læs mere her.

Din beregning starter her!

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

Sammenlign boligers energieffektivitet via energimærker

Hvad betyder energimærket egentligt, og hvad kan du bruge det til? Energimærket er et mål for en boligs energiforbrug. Det giver et overordnet mål for hvor meget varme, el og vand en given bolig forbruger om året. Det er med andre ord et relevant mål for energieffektiviteten. Når du kender til din boligs energimærke, så kender du også overordnet til energieffektiviteten for boligen. Det tillader dig at sammenligne boligen med andre boligers energiforbrug, hvilket er en relevant faktor især, når man er ude og købe nyt hus. Vi har nemlig gjort os en generel erfaring, og det er at energimærket spiller en stor rolle i forbindelse med hussalg. Trenden har vi erfaret, er at boliger med et godt energimærke sælges til en markant højere værdi end boliger med et dårligt energimærke. Der kan selvfølgelig være en myriade af andre faktorer indblandet, men det er stadig en relevant overvejelse at have, når man skal købe nyt hus. Det er også relevant for din nuværende bolig, hvis du overvejer om du skal investere i et nyt varme- og eller energisystem til boligen. En investering i en energieffektivisering og potentielt et bedre energimærke, kan nemlig ofte tjene noget af sig selv hjem via en værdistigning i boligens pris.

Hvordan skal jeg forstå energimærket?

Energimærkets skala er i de seneste år blevet ændret frem og tilbage, hvilket selvfølgelig kan være forvirrende. I dag går skalaen fra A2020 til G, hvor A2020 er det højeste energimærke og G er det laveste. Den nemmeste måde, at forholde sig til det, er ved at tænke på energimærket på din vaskemaskine hjemme i boligen. Her ved du at A+++ er det bedste, og D er det dårligste. Det er lidt på samme måde, nemlig et mål for energiforbruget.

Gode råd og professionel vejledning

Vi kan som sagt tillade at kalde os selv for BBA certificerede energivejledere, og det er vi rigtig stolte af. Det er samtidigt din garanti for, at Bedre Bad – Bedre Energi Allerød rent faktisk kan leve op til de energiopgaver, som vi skilter med. Det betyder at vi har den nødvendige uddannelse og de påkrævede færdigheder til, at skabe de absolut bedste energiløsninger i markedet. Vælger du os som din samarbejdspartner, er du derfor garanteret en professionel, kompetent og serviceminded VVS’er, som har fokus på at skabe de bedste energiløsninger for kunden. Det betyder også, at du trygt kan forlade dig på, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, når det kommer til energioptimeringen af dit hjem eller din virksomhed.

Energioptimering og beregning

Når du har anvendt vores gratis energiberegner, og set hvad dit energimærke er, så kan du tage stilling til hvorvidt din bolig eller virksomhed skal optimeres. Hvis den skal, så forslår vi et energitjek. Det er ganske kort et tjek af din bolig, hvor ALT bliver gennemgået for potentielle optimeringsmuligheder. Læs mere og bestil et energitjek her.

Vi skaber besparelser gennem energioptimering af hus

Vi er eksperter i energioptimering af huse med formålet at reducere energi- og varmeregningen for vores kunder.

Vi har altid fokus på kunden og dennes behov, når vi energioptimerer private og erhvervsboliger. Vores kompetente medarbejdere er uddannede i, at levere et højt service niveau hver eneste gang, og de sikrer et altid tilfredsstillende resultat. Er du interesseret i dine muligheder for energioptimering af boligen, så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.

Læs mere om vores energiløsninger: