Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Gratis energiberegning til boligejere

Beregn din boligs energimærke her!

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Bedre Energi Allerød er eksperter i jordvarme, varmepumper, solceller, pillefyr og mange andre energi- og varmeløsninger.

Din beregning starter her!

 OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Sammenlign boligers energieffektivitet via energimærker

Hvad betyder energimærket egentligt, og hvad kan du bruge det til? Energimærket er et mål for en boligs energiforbrug. Det giver et overordnet mål for hvor meget varme, el og vand en given bolig forbruger om året. Det er med andre ord et relevant mål for energieffektiviteten. Når du kender til din boligs energimærke, så kender du også overordnet til energieffektiviteten for boligen. Det tillader dig at sammenligne boligen med andre boligers energiforbrug, hvilket er en relevant faktor især, når man er ude og købe nyt hus. Vi har nemlig gjort os en generel erfaring, og det er at energimærket spiller en stor rolle i forbindelse med hussalg. Trenden har vi erfaret, er at boliger med et godt energimærke sælges til en markant højere værdi end boliger med et dårligt energimærke. Der kan selvfølgelig være en myriade af andre faktorer indblandet, men det er stadig en relevant overvejelse at have, når man skal købe nyt hus. Det er også relevant for din nuværende bolig, hvis du overvejer om du skal investere i et nyt varme- og eller energisystem til boligen. En investering i en energieffektivisering og potentielt et bedre energimærke, kan nemlig ofte tjene noget af sig selv hjem via en værdistigning i boligens pris.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Hvordan skal jeg forstå energimærket?

Energimærkets skala er i de seneste år blevet ændret frem og tilbage, hvilket selvfølgelig kan være forvirrende. I dag går skalaen fra A2020 til G, hvor A2020 er det højeste energimærke og G er det laveste. Den nemmeste måde, at forholde sig til det, er ved at tænke på energimærket på din vaskemaskine hjemme i boligen. Her ved du at A+++ er det bedste, og D er det dårligste. Det er lidt på samme måde, nemlig et mål for energiforbruget.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Gode råd og professionel vejledning

Vi kan som sagt tillade at kalde os selv for BBA certificerede energivejledere, og det er vi rigtig stolte af. Det er samtidigt din garanti for, at Bedre Bad – Bedre Energi Allerød rent faktisk kan leve op til de energiopgaver, som vi skilter med. Det betyder at vi har den nødvendige uddannelse og de påkrævede færdigheder til, at skabe de absolut bedste energiløsninger i markedet. Vælger du os som din samarbejdspartner, er du derfor garanteret en professionel, kompetent og serviceminded VVS’er, som har fokus på at skabe de bedste energiløsninger for kunden. Det betyder også, at du trygt kan forlade dig på, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, når det kommer til energioptimeringen af dit hjem eller din virksomhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Energioptimering og beregning

Når du har anvendt vores gratis energiberegner, og set hvad dit energimærke er, så kan du tage stilling til hvorvidt din bolig eller virksomhed skal optimeres. Hvis den skal, så forslår vi et energitjek. Det er ganske kort et tjek af din bolig, hvor ALT bliver gennemgået for potentielle optimeringsmuligheder.

Vi skaber besparelser gennem energioptimering af hus

Vi er eksperter i energioptimering af huse med formålet at reducere energi- og varmeregningen for vores kunder.

Vi har altid fokus på kunden og dennes behov, når vi energioptimerer private og erhvervsboliger. Vores kompetente medarbejdere er uddannede i, at levere et højt service niveau hver eneste gang, og de sikrer et altid tilfredsstillende resultat. Er du interesseret i dine muligheder for energioptimering af boligen, så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer