Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Gulvvarme Allerød – Etablering & Service

Oplev større komfort med gulvvarme

Få ekstra komfort i din bolig med gulvvarme, og få del i de mange fordele. Og vær med til at aflive myten om, at gulvvarme skulle være en ekstra dyr opvarmningsform. For det er ikke korrekt. Tværtimod er gulvvarme en meget billig og stabil opvarmningsform eftersom, at den fordeler varmen meget mere jævnt i boligen, og dermed minimerer kuldebroer og kulde hjørner sammenlignet med f.eks. radiatorer. Gulvvarme koster lidt at få installeret eftersom, at der selvsagt skal graves op og installeres under gulvet der skal lægges efterfølgende. Men den investering er rigtig godt givet ud, hvis du spørger Bedre Bad – Bedre Energi Allerød. Minimeringen af varmeregningen efterfølgende er med til at løfte hele oplevelsen.

Det er vigtigt, at du har de fremtidige besparelse med i dine overvejelser, når du overvejer at skifte opvarmningsform af din bolig. Det skal altså forstås sådan, at de fremtidige besparelser på din varmeregning løbende kan betale en del af installationsomkostningerne tilbage. Vores pointe er blot, at dine besparelser på regningen skal tages med i dine beregninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Optimal varmeudnyttelse

Fordelene ved gulvvarme er enkle:

 • Varmen fordeles langt bedre i det enkelte rum med gulvvarme end hvis du opvarmer med den traditionelle radiator. Rummet varmes nemlig op nedefra – og ikke oppefra som med en radiator. Det betyder, at du faktisk kan skrue lidt ned for varmen – uden at det føles køligere.
 • Dette er fakta: Har du et rum med gulvvarme med en temperaturindstilling på 20 grader, så føles rummet faktisk som om, at temperaturen er 22 grader.
 • Du fyrer altså mindre med gulvvarme – og det sparer du både energi og penge ved.
Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme og indeklima

Slip for pladskrævende radiatorer

Har du gulvvarme, så slipper du for de pladskrævende radiatorer, og får dermed større frihed i din indretning af boligens rum. En bedre indretningen af diverse rum i hjemmet giver livskvalitet og helt nye indretningsmuligheder. Hvor du før har været vant til at skulle stille sofaen væk fra radiatoren, kan du nu med gulvvarme placere møblerne helt efter egen smag. Dette hører vi fra mange af vores kunder, har været en af de største positive tiltag ved at skifte til gulvvarme, udover besparelsen på varmeregningen selvfølgelig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Læs om de mange fordele

Nedenfor har vi forsøgt at liste en række væsentligste fordele:

 • Minimering af fod kulde
 • Behagelig og jævn varmefordeling
 • Gulvvarme kræver ingen vedligeholdelse – skal hverken males eller rengøres
 • Mindsker risiko for fugtskader i vådrum, da gulvvarme sikrer hurtigere tørring
 • Større indretningsfrihed

Kontakt Bedre Bad – Bedre Energi Allerød, og sammen sikrer vi, at du får del af de mange fordele. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Hvilken type af gulvvarme skal du vælge?

Du ved sikkert, at der både findes el- og vandbaseret gulvvarme. Dog kan det være svært at danne sig det fulde overblik over de tilhørende fordele og ulemper. Fordelen ved el gulvvarme er, at den er let og billig at installere og etablere. Årsagen til at det er billigere at installere el gulvvarme er, at det er muligt at etablere ovenpå det eksisterende gulv. Dog er den primære ulempe, at den er betydelig dyrere i drift sammenlignet med vandbaseret gulvvarme.

Vandbaseret gulvvarme er altså dyrere at installere, hvor årsagen heraf skal findes ud fra, at man er nødt til at fjerne det eksisterende gulv. Dog kræver begge typer, at der skal lægges eller støbes et nyt gulv ovenpå gulvvarmeanlægget. Samtidig er denne form for gulvvarme mere miljøvenlig.

Vores generelle råd og erfaring er, at det oftest er mest fordelagtigt med vandbaseret gulvvarme, hvilket specielt gælder, hvis man kigger på længere sigt. Samtidig er det også relevant i forhold til energimærkningen af din bolig, som i langt højere grad bliver påvirket positiv med gulvvarme baseret på vand.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Her skaber vi gulvvarme-løsninger

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. Så har du brug for sparring omkring din nye gulvvarme installation så kontakt Bedre Bad Allerød VVS og hør nærmere omkring hvordan vi arbejder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer