Luft til vand-varmepumpe installatør Allerød

Udnyt energien i udeluften

En luft til vand-varmepumpe sikrer dig både varme og varmt vand i boligen. Den er langt billigere at installere end et jordvarmeanlæg, da din have ikke skal graves op i forbindelse med nedlægning af slanger.

Med en luft til vand varmepumpe kan du producere din egen energi og dermed spare mange penge.

Luft til vand varmepumpe - hvordan virker det?

En varmepumpe står oftest uden for huset, hvor en ventilator sørger for at trække udeluften ind i varmepumpen. I varmepumpen bliver luften sat under tryk og indholdet af energi trækkes ud og opvarmer en væske. Væsken sendes via rør og slanger ind til boligens varmtvandsbeholdere, hvor den opvarmer både brugsvand og radiatorvand/vand båren gulvvarme. Det rigtig smarte ved en varmepumpe, er at for hver kWh den forbruger i drift, producerer den faktisk 3-5 kWh til opvarmning af boligen.

Virker en luft-til-vand varmepumpe ved minusgrader?

Varmepumpen suger udendørsluften ind og sætter det under højt tryk. I kraft af dette kan den faktisk trække energi ud af luft, som er under frysepunktet. Så længe at varmepumpens kølemiddel er koldere end udendørsluften, så kan den producere varme. Jo koldere det er udenfor, desto mindre effektiv er varmepumpen. Det er først hvis temperaturen når 40 minusgrader, at varmepumpen ikke kan afdække hele boligens samlede energibehov, men dette er temperaturer vi ikke hidtil har oplevet i Danmark.

Vælg ikke luft til vand-varmepumpe til sommerhuset

En luft til luft-varmepumpe er kendt som en billig varmepumpe - og den er et rigtig godt supplement til varmen i helårshuse. Det er den billigste varmepumpe løsning på markedet, men den kan så hellere ikke give dig varmt vand. Den er derfor ikke velegnet til varmesystemer, som har vandbårne radiatorer eller gulvvarme.

Derfor er det nok mere relevant at få installeret en billig luft til luft-varmepumpe i sommerhuset, grundet den billige anskaffelses- og installationspris. Den excellerer i opvarmning af store, sammenhængene rum. Det kunne f.eks. være i sommerhuset eller i boligens køkkenalrum, stue, værkstedet eller festsalen.

Luft til vand varmepumpe pris

Prisen på en luft til vand varmepumpe afhænger meget af størrelsen på installationen samt kravene til varmepumpens effektivitet. Som udgangspunkt vil anskaffelsesprisen ligge på 80.000-210.000 kr.

Få luft til vand varmepumpe som totalløsning

Når vi installerer varmepumper for vores kunder, så arbejder vi med princippet totalløsning. Det betyder at vi overtager alle praktiske opgaver i forbindelse med installationen af din nye luft til vand varmepumpe. Du bestiller blot varmepumpen, og så sørger vi for at den bliver leveret og monteret hvor end du ønsker det. Vi har de nødvendige medarbejdere, som har de helt rigtige kompetencer. På den måde er du garanteret at varmepumpen bliver installeret korrekt, og at du får glæde ud af den i længst mulig tid. Efter installationen af pumpen, så sørger vi også for en grundig oprydning, så du faktisk bare er klar til at bruge din nye varmepumpe, efter vi har forladt ejendommen.

Alt dette er faktisk inkluderet i vores priser lige fra starten af. Derfor ser vores priser på luft til vand varmepumper måske dyrere ud end vores konkurrenter, men det er ganske enkelt fordi, at vi har inkluderet samtlige omkostninger i prisen. På den måde har du lige fra starten et overblik over hvad prisen på din luft til vand varmepumpe bliver, og du undgår sure opstød og ubehagelige overraskelser. Vi har ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, efter at projektet er endt. Med i prisen følger også vores personlige garanti for en pumpe, som fungerer 100% korrekt.

Vi er stolte af at kunne sige at vi er en af de eneste håndværkere med så transparent en prismodel i hele Danmark. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder med en luft til vand varmepumpe, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du finder vores kontaktinformationer lige her.

Andre typer varmepumpeanlæg

Læs mere om andre typer af varmepumpeanlæg her.

Kontakt os for en luft til vand varmepumpeløsning

Få en god dialog om en varmepumpeløsning, der er tilpasset din bolig og dit behov.
Det er sund, grøn fornuft og så er der store besparelser i det for dig.
Vi rådgiver om og installerer luft til vand varmepumpeløsninger over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum

Læs mere om vores energiløsninger:

Herunder finder du links til vores andre sider, som alle indeholder værdifulde informationer omkring vores forskellige energiløsninger. Her kan du indledningsvis læse om din aktuelle problemstilling, og få ny VVS- og energividen. Har du spørgsmål til nogle af emnerne, så er du mere end velkommen til at kontakte os.