Naturgas service og installation

Fordelagtig service på natrugasfyr

Vi tilbyder fordelagtig service til gasfyr eller gaskedel på hele Sjælland. Vi sikrer dig at din gasinstallation altid fungerer optimalt, og så har du sikkerhed for en hurtig serviceindsats, hvis uheldet skulle være ude. I vagtsæsonen helt til kl. 22.00. Men det starter før det! Din lokale Bedre Bad - Bedre Energi i Allerød står klar til at snakke om installation af dit nye naturgasfyr. Vi rådgiver og vejleder i denne verden af mange forskellige opvarmningsformer og skildrer fordele ved hver af disse varmekilder, så du som kunde er godt klædt på i forhold til at vælge den rigtige varmekilde. 

Du kan læse mere om bestilling af abonnement på naturgasservice her.

Ren og miljøvenlig energi

Er din gamle olie- eller gaskedel ved at være slidt og for dyr i drift? 
Så lad os give dig et godt tilbud på udskiftning til et moderne naturgasanlæg. Der er penge at spare med en ny energi-rigtig gaskedel. Naturgas er en god og miljøvenlig opvarmningsform. I og med at organismerne har ligget ude i naturen i millioner af år så er der dannet gas og denne gas kan brændes af og generere varme til de danske husstande. Det er en forholdsvis billig opvarmningsform.

Eller ønsker du at gå over til naturgas fra anden energiform?

Vi kan dimensionere og installere et moderne naturgasanlæg hos dig, som giver dig en række fordele.
Med naturgas får du ren og miljøvenlig energi – og dagens moderne naturgasanlæg er både stabile i drift og med en stor grad af sikkerhed. Hvilket er en stor og vigtig faktor at tage med i ligningen eftersom naturgasanlægget skal placeres i hjemmet eller i hvert fald tæt på. 

Vælg kvalitet til din naturgas

Vi fører mange af de anerkendte kvalitets produkter på markedet.

Kontakt os for rådgivning eller et godt tilbud på naturgas installation eller service på eksistrende anlæg.

De mange fordele med naturgas

Hvis du vælger at udskifte dit gamle oliefyr med et nyt og moderne naturgasfyr er der rigtig mange fordele. Her har vi samlet nogle af de væsentligste fordele:

  • Naturgasfyret er mere miljøvenligt end et oliefyr.
  • Naturgasfyret fylder mindre end andre opvarmningsformer.
  • Naturgasfyret har et mindre ressourceforbrug og dermed en mindre varmeregning end et oliefyr.
  • Naturgasfyr har som en tommelfingerregel et mindre servicebehov end et oliefyr.

Naturgasfyr udnytter generelt ressourcerne langt bedre end et oliefyr. Det betyder en markant lavere varmeregning i det lange løb. Det skyldes bl.a. et mindre varmespild i varmeproduktionen. Samtidigt fylder et naturgasfyr ofte væsentligt mindre end de konkurrerende opvarmningsformer, hvilket gør det ideelt til mindre ejendomme. Typisk kan det hænges op på væggen, og derudover kræver det ikke en stor og bøvlet olietank, som tager unødvendigt meget plads. Når det kommer til CO2-udledningen, udleder et naturgasfyr omtrent 15-20 % mindre CO2 end et traditionelt oliefyr. Det er en forskel, som kan mærkes på klimabelastningen og et klart skridt i den rigtige retning. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Allerød er vi eksperter i miljøvenlige varmekilder. Tøv ikke med at kontakte os på tlf. 48 14 03 06 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere om grøn energi.

Relevant lovgivning om naturgasfyr og oliefyr

Pr. 1. januar 2013 blev det vedtaget, at det fremadrettet er forbudt at installere naturgasfyr og oliefyr i nye boliger, hvis det er muligt at få andre opvarmningsformer. Overvejer du alligevel et fyr, eller er du bosat i et område, hvor man ikke kan få fjernvarme, så er naturgasfyret det nemmeste at få dispensation til. Skal du bygge nyt hus med naturgas som den primære varmekilde, så vil vi klart anbefale, at du kontakter kommunen inden du begynder projektet.

Vi udfører naturgasanlæg og service her

Vi rådgiver og udfører energieffektive løsninger inden for naturgas over hele Sjælland - herunder kan der bl.a. nævnes København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. Så hvis det har vakt interesse og du ønsker at høre mere, må du endelig ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak om dit nye naturgasanlæg, som vi installerer og servicerer.

Klik her for bestilling af naturgasservice abonnement. Du kan også kontakte os på tlf. 48 14 03 06 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

Læs mere om vores miljøvenlige energiløsninger: