Naturgas

Gasfyrs-service med fordele

Vi tilbyder fordelagtig service på dit gasfyr, så det altid fungerer optimalt, og så har du sikkerhed for en hurtig serviceindsats, hvis uheldet skulle være ude. I vagtsæsonen helt til kl. 22.00. Men det starter før det! Din lokale Bedre Bad - Bedre Energi i Allerød står klar til at snakke om installation af dit nye naturgasfyr. Vi rådgiver og vejleder i denne verden af mange forskellige opvarmningsformer og skildrer fordele ved hver af disse varmekilder, så du som kunde er godt klædt på i forhold til at vælge den rigtige varmekilde. 
Du kan læse mere om bestilling af abonnement på naturgasservice HER.

GasmesterLogoØst Stor432

En Gasmester er din garanti for kompetent rådgivning og godt håndværk. HMN Gassalg står bag Gasmester samarbejdet, som består af erfarne vvs-installatører, der er specialiseret i installation af naturgas.

Ren og miljøvenlig energi

Er din gamle olie- eller gaskedel ved at være slidt og for dyr i drift? 
Så lad os give dig et godt tilbud på udskiftning til et moderne naturgasanlæg. Der er penge at spare med en ny energi-rigtig gaskedel. Naturgas er en god og miljøvenlig opvarmningsform. I og med at organismerne har ligget ude i naturen i millioner af år så er der dannet gas og denne gas kan brændes af og generere varme til de danske husstande. Det er en forholdsvis billig opvarmningsform.

Eller ønsker du at gå over til naturgas fra anden energiform?

Vi kan dimensionere og installere et moderne naturgasanlæg hos dig, som giver dig en række fordele.
Med naturgas får du ren og miljøvenlig energi – og dagens moderne naturgasanlæg er både stabile i drift og med en stor grad af sikkerhed. Hvilket er en stor og vigtig faktor at tage med i ligningen eftersom at naturgasanlægget skal placeres i hjemmet eller i hvert fald tæt på. 

Vælg kvalitet til din naturgas

Vi fører alle de anerkendte kvalitets produkter fra bl.a.:

  • Bosch
  • Vaillant
  • Viessmann
  • Baxi,
  • Milton

Kontakt os for rådgivning og et godt tilbud.

Vi udfører naturgasanlæg og service her

Vi rådgiver og udfører energieffektive løsninger inden for naturgas over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. Så hvis det har vakt interesse og du ønsker at høre mere, må du endelig ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dit nye naturgasanlæg, som vi installerer og servicerer.