Grohe Essence Smartcontrol

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Totalløsninger til hele boligen

Bedre Bad Allerød-VVS tilbyder totalløsninger til hele din bolig. Vi kan hjælpe med:

 • Køkken
 • Bryggers
 • Bad
 • Energi
 • Tilbygninger
 • … og meget, meget mere

Dette er blot et lille udsnit af de mange forskellige typer af totalløsninger, som vi fornyeligt har løst for en række af vores kunder. Hvis netop din løsning ikke skulle være blevet beskrevet her på siden, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål alligevel.

Lad Bedre Bad Allerød være din professionelle sparringspartner til dit næste projekt. Med vores mange års erfaring med løsning af en bred vifte af totalløsninger, så hjælper vi dig sikkert i mål. Du skal blot nyde det endelige resultat, og lade os gøre arbejdet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Kompetencer til totalløsningen

Vi sørger for både murer, tømrer, elektrikere og hvem der ellers er brug for til at løse netop din opgave på bedst mulige måde.

Ring til os på tlf. 48 14 03 06 og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan hjælpe jer med jeres opgave.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi i Allerød benytter vi kun samarbejdspartnere, som har den samme høje forventnings- og kvalitetskrav som os selv. Det er din garanti for, at opgaven bliver løst yderst effektiv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder, at du får glæde af din investering mange år ud i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Et uoverskueligt projekt

En udvidelse, renovering eller ombygning af et badeværelse, køkken eller bryggers kan for de fleste være et uoverskueligt projekt fra start til slut. Oftest er den primære årsag, at det kræver mange forskellige faggrupper til udførelsen af totalløsningen. Derfor kan du, ved valg af Bedre Bad Allerød sikre dig, at du kommer sikkert i mål med dit projekt.

Vi har mange års erfaringer med totalløsninger, som mere eller mindre dækker hele boligen. Bedre Bad – Bedre Energi i Allerød er din professionelle samarbejdspartner gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Når du vælger os til dit næste store projekt, så slipper du for besværet. Vi tager nemlig selv kontakten til de relevante faggrupper, som er nødvendige at inddrage i udførelsen af projektet. Disse faggrupper er nøje udvalgt, så det stemmer overens med vores egne høje kvalitets- og forventningskrav. Det er din garanti for, at opgaven bliver løst i høj kvalitet, som du kan få glæde af i mange år ud i fremtiden. Du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelig resultat.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Vi står selvfølgelig også til rådighed til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Fokus på individuelle behov

Når du vælger Bedre Bad Allerød, som din sparringspartner til totalløsning af din næste store opgave eller projekt, så kan du forvente, at vi skræddersyer mulighederne netop til dig og dine behov. Vi ved om nogen, at vores kunder har forskellige præferencer og behov, som skal opfyldes. Derfor er der sjældent én løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. I tæt dialog med kunden og kyndig ekspert rådgivning, så fokuseres der netop på kundens individuelle behov. Det betyder, at du er sikret en løsning, som husstanden får glæde af i mange år ud i fremtiden.

Dette er selvfølgelig langt fra et krav, men blot et godt råd. Du kan nemlig med fordel overveje husstandens behov, som skal løses. Årsagen heraf skal findes ud fra, at med et dybt og forklarende kendskab til dine behov, desto nemmere er det, at præcisere færre løsninger, som til gengæld dækker dine behov. Det betyder, at du i langt højere grad kan fokusere på færre muligheder. Det medfører en højere overskuelighed og klarhed.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Læs mere om vores energiløsninger:

Herunder finder du links til andre undersider, hvor du kan læse om forskellige energiløsninger, som vi har gode erfaringer med.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer