Kompetent servicepartner til erhverv

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Allerød er vi eksperter i energioptimering af virksomheder, institutioner og boligforeninger. Vi er Certificerede Energivejledere og kan derfor stå for alt fra projektering, installation og efterfølgende service af installationer. Vores personale står klar til at servicere og energioptimere dine installationer, der kan medvirke at du opnår:

Øget driftsikkerhed:
Mindsket risiko for driftstop og nedbrud i varmesystemer, ventilation eller andre kritiske installationer i din virkomhed

Ressourcebesparelser:
Ny teknologi kan skabe store besparelser på vand- og varmeregninger. Vi erfarer at der både kan optimeres på elmotorer, termostater, ventilatorer, pumper og armaturer.

Smart energiforbrug:
Et veltrimmet anlæg gør driften mere effektiv. Der er f.eks. stort potentiale ved at udnytte overskudsvarme.

Lokal energieksperter og vvs-installatører

Udover at vi klarer alle de gængse VVS-opgaver såsom badeværelser og velfærdsrum, så kan vi også varetage opgaver indenfor energi, indeklima, tagafdækning og tagrender. Vi har mange kompetencer som vi til dagligt bruger til at hjælpe vores erhvervskunder over hele Sjælland. Er du tilmed i markedet for en mere specialløsning i forhold til nyt badeværelse til virksomheden, så kan vi også være behjælpelige her.

VVS

Vi kan varetage alle opgaver som omfatter VVS - du kan læse mere her. Har du en VVS-opgave der skal løses med præcision, så tag kontakt til os! Vi har mange års erfaring og kan hjælpe med enhver opgave inden for faget. Uanset om opgaven er lille eller stor, så kan du trygt kontakte Bedre Bad Allerød til opgaven.

Energi

Mange virksomheder vælger en varmepumpe på grund af dens lave installationsomkostninger, men også fordi det er en effektiv varmekilde. De nyere varmepumpe er så energieffektive, at de producerer nok energi til at både forsyne sig selv og den resterende del af virksomheden. Varmepumper er dog ikke den eneste type af energi vi arbejder med, vi arbejder også med:

 • Vedligeholdelse af installationer
 • Gasfyr
 • Rørarbejde
 • Kedler
 • Varmtvandsbeholdere
 • Udskiftning af sanitet
 • Udskiftning af armaturer
 • Vandledninger i jord
 • Solvarmnlæg
 • Varmepumper
 • Blikarbejde – kviste og tagrender

Serviceaftaler

I din virksomhed kan du have anlæg eller installationer, som ifølge lovgivningen skal serviceres – eller anlæg og installationer, som du med store fordele kan lade servicere. Læs mere her. Vi kan være den servicepartner du ringer til når noget skal have det årlige eftersyn eller tilses for at du og din virksomhed kan gå vinteren imøde uden at skulle bekymre dig om hvorvidt jeres installationer holder eller ej. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Allerød. 

Servicepartnere for en bred kreds af kunder

Vi er servicepartnere for virksomheder over hele Sjælland – herunder f.eks. København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. Hvis du alligevel skulle være bosat uden for dette område, så kører vi gerne langt for dig. Hos Bedre Bad Allerød kunne vi ikke drømme om, at lade vores kunder være i stikken — og vi kører gerne de ekstra kilometer for at nå ud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.