Rådgivning til erhverv

Hos Bedre Bad & Energi Allerød tilbyder vi rådgivning til alle vores kunder. Vi står til rådighed uanset opgavens omfang. Vi klarer nemlig lige fra en simpel renovering af badeværelset til en omfattende energioptimering af din virksomhed. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte, derfor har de alle stor erfaring med at løse alle typer VVS-opgaver. Som en del af den landsdækkende kæde Bedre bad og Bedre energi indgår vi i et tæt samarbejde med VVS-firma landet rundt. Derfor er vi altid opdateret indenfor den nyeste viden omkring teknologi og design. Det har gjort os i stand til at løse en lang række opgaver for vores kunder, hvilket har givet os nogle specielle kompetencer og erfaringer. Det vil vi gerne bruge til, at hjælpe vores kunder med at løse deres projekter. Vores første prioritet er, at levere en service og et stykke arbejde, som vores kunder og os selv er 100% tilfredse med. Derfor spiller kommunikationen en vigtig rolle i samarbejdet. Vi lytter altid på hvilket behov og ønsker du har, også kommer vi med et bud på hvordan vi løser det bedst muligt. Vi benytter selvfølgelig kun produkter af høj kvalitet, ligesom vores arbejde er af højeste kvalitet.    

Få energirådgivning hos os

Når du vælger Bedre Energi Allerød til at vejlede dig omkring energikilder og energioptimering, så kan du være garanteret en professionel service. Vi har certificerede energivejleder, det guider dig uafhængigt af energiselskaberne. Derfor kan vi finde præcis den energiform der passer til dine behov og ønsker. Vi gennemfører både serviceeftersyn og totalrenovering af dit anlæg. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring forskellige produkter, eller har brug for hjælp til at løse et problem.

Vi skaber individuelle badeværelsesløsninger  

Udover at vi vejleder dig omkring forskellige energiformer, er vi også eksperter i at lave individuelle badeværelser. Vi tilbyder nemlig gratis badtjek, hvor vi kommer ud og gennemgår badeværelset, hvorefter vi kommer med et forslag omkring de muligheder der er. Vi fremlægger vores forslag ud fra dine ønsker og behov. Du bliver rådgivet og vejledt gennem hele processen, hvor vi selvfølgelig har det store overblik. Vi laver en detaljeret plan for fremgangsmåden, hvor du bliver sat i kontakt med en enkelt medarbejder, der altid står til rådighed og sikre en god kommunikation.

Kontakt

Vi sørger for både murer, tømrer, elektrikere og hvem der ellers er brug for til at løse netop din opgave på bedst mulige måde. Ring til os på 48 14 03 06 og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan hjælpe jer med jeres opgave. Vi rådgiver og udfører energieffektive løsninger inden for naturgas over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum.