Rådgivning til erhverv i Allerød og omegn

Hos Bedre Bad & Energi i Allerød tilbyder vi rådgivning til alle vores kunder. Vi står til rådighed uanset opgavens omfang. Vi klarer nemlig lige fra en simpel renovering af badeværelset til en omfattende energioptimering af din virksomhed. Alle vores medarbejdere er professionelle og fagudlærte, derfor har de alle stor erfaring med at løse alle typer af VVS-opgaver med tilhørende service.

Her på siden kan du læse mere om vores udbud af rådgivningsmuligheder, og hvad det har af betydning for dig og din virksomhed. Lad Bedre Bad – Bedre Energi i Allerød være din professionelle samarbejdspartner til dit næste projekt. Vi er en del af samarbejdet gennem hele projektforløbet fra start til slut.

Et netværk af muligheder

 Som en del af den landsdækkende kæde Bedre bad og Bedre energi indgår vi i et tæt samarbejde med VVS-firmaer landet rundt. Derfor er vi altid opdateret indenfor den nyeste viden omkring teknologi og design. Det har gjort os i stand til at løse en lang række opgaver for vores kunder, hvilket har givet os nogle specielle kompetencer og erfaringer. Det vil vi gerne bruge til, at hjælpe vores kunder med at løse deres projekter.

Vores første prioritet er, at levere en service og et stykke arbejde, som vores kunder, og os selv er 100% tilfredse med. Derfor spiller kommunikationen en vigtig rolle i samarbejdet. Vi lytter altid på hvilket behov, og ønsker du har, også kommer vi med et bud på, hvordan vi løser det bedst muligt. Vi benytter selvfølgelig kun produkter af høj kvalitet, ligesom vores arbejde er af højeste kvalitet.    

Få energirådgivning hos os

Når du vælger Bedre Energi Allerød til at vejlede dig omkring energikilder og energioptimering, så kan du være garanteret en professionel service. Vi har certificerede energivejledere, der guider dig uafhængigt af energiselskaberne. Derfor kan vi finde præcis den energiform der passer til dine behov og ønsker. Vi gennemfører både serviceeftersyn og totalrenovering af dit anlæg. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring forskellige produkter, eller har brug for hjælp til at løse et problem.

Vi skaber individuelle badeværelsesløsninger  

Udover at vi vejleder dig omkring forskellige energiformer, er vi også eksperter i at lave individuelle badeværelser. Vi tilbyder nemlig gratis badtjek, hvor vi kommer ud og gennemgår badeværelset, hvorefter vi kommer med et forslag omkring de muligheder der er. Vi fremlægger vores forslag ud fra dine ønsker og behov. Du bliver rådgivet og vejledt gennem hele processen, hvor vi selvfølgelig har det store overblik. Vi laver en detaljeret plan for fremgangsmåden, hvor du bliver sat i kontakt med en enkelt medarbejder, der altid står til rådighed og sikre en god kommunikation.

Rådgivning til flere typer af erhvervskunder

Rådgivning af erhvervskunder er blot en række af vores specialer. Vi er bevidste omkring, at forskellige typer af kunder, også kræver forskellige typer af vejledning. Så om end vores erhvervskunder er produktions- eller handelsvirksomheder, boligforeninger eller noget helt tredje, så kan du forvente det samme store engagement. Vi mener, at kundetilfredshed bliver skabt kyndig ekspert rådgivning med tilhørende høj kommunikation blandt kundens og os. Kontakt os allerede i dag, og sammen skaber vi dit næste drømmeprojekt.

Kontakt

Vi sørger for både murer, tømrer, elektrikere og hvem der ellers er brug for til at løse netop din opgave på bedst mulige måde. Ring til os på 48 14 03 06 og bestil et uforpligtende besøg, så vi kan hjælpe jer med jeres opgave.

Vi rådgiver og udfører energieffektive løsninger inden for naturgas over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. 

Hvis din virksomhed har placering udenfor disse områder, så fortvivl ikke. Vi kunne aldrig drømme om at lade vores kunder være i stikken. Vi kører gerne langt for dig, så du kan komme sikkert i mål med din næste opgave eller projekt.