Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Servicepartner

Bedre Bad Allerød-VVS er erhvervslivets partner på bl.a. servicering og optimering af installationer

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Vi kan klare alle opgaver, store som små:

Lige fra en dryppende vandhane over facadeinddækninger og tag til nye installationer i forbindelse med ombygninger og ændringer af virksomhedens faciliteter.

Hos Bedre Bad Allerød har vi i mange år sikret velfungerende og veltrimmet anlæg til vores erhvervskunder. Under vores erhvervskunder kan vi med fordel nævne flere forskellige typer af virksomheder, herunder produktions- eller handelsvirksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Fælles for alle serviceopgaver er vores tilgang gennem højt engagement og fokus på effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din serviceaftale. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot måtte have en række spørgsmål. Vi står klar til besvarelse af disse, og ser frem til at høre fra dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Serviceaftale

Vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi med faste intervaller tjekker, servicerer og trimmer installationer.
Med et serviceret anlæg opnås en betydelig gevinst i form af øget energieffektivitet – og så sikrer virksomheden sig mod pludselige nedbrud og dyre driftsstop med tab i form af tabt produktion.

Kontakt os og hør om dine muligheder for en serviceaftale, der er mere end alle pengene værd!

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - varme- og vandrør

Undgå driftsstop

Dine anlæg er drift mange timer om året. Det kan derfor ikke undgås, at visse dele og komponenter dagligt bliver udsat for slitage. Disse kræver udskiftning eller reparationer. Hvis ikke dette bliver gjort, så kan det have store konsekvenser. Først og fremmest kan man opleve unødvendige driftsstop. Det mindsker effektiviteten på arbejdspladsen, hvilket kan mærkes negativt på bundlinjen. Samtidig udnytter installationen ikke sine ressourcer fuldt ud, og ressourcespildet vil stige. Det medfører stigende energi- og varmeregninger.

Vores pointe er blot, at der er penge at spare gennem en serviceaftale hos Bedre Bad Allerød. Vi sikrer en effektiv servicering og vedligeholdelse af dine nuværende og gamle installationer. Samtidig har vi altid fokus på virksomhedernes individuelle behov. Det betyder, at vi skræddersyer serviceaftalen efter det enkelte behov. Herved kan du altid kan nyde følelsen af et veltrimmet og velfungerende anlæg. Samtidig slipper du for bekymringerne, og kan fokusere på de ting, som virksomheden er bedst til. Vi tager nemlig selv kontakt, når det er tid til det næste serviceeftersyn.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Nye anlæg kræver også service

Mange tager service og vedligeholdelse for givet. Dette gælder specielt, hvis man har investeret i en ny installation. Selvom du har fået installeret det mest moderne og funktionelle anlæg på markedet, så kræver det stadig vedligeholdelse.

Dog kan du trygt læne dig tilbage, og lade Bedre Bad Allerød foretage service på dine gamle og nye anlæg. Gennem en serviceaftale hos os er du altid sikret god ventilation, varme, vand og generel driftssikkerhed.

Altid opdateret med den nyeste viden

Vi er bevidste med, at vi befinder os i marked, som er i rivende udvikling. Derved er det ekstremt vigtigt, at vi altid er opdateret med den nyeste viden. Det sikrer vi gennem vores medlemskab af Bedre Bad – Bedre Energi, som er en landsdækkende kæde bestående af professionelle og erfarne VVS-installatører. Derved har vi nem og hurtig adgang til vidensdeling, hvilket sker gennem sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer. Det er din garanti for, at vi kan tilbyde en servicepartner med kendskab og viden til de mange forskellige produkter og anlæg, som findes på markedet i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Vi er også boligselskabets servicepartner

For boligforeninger er der mange fordele i at have et fast samarbejde med Bedre Bad Allerød. Som fast samarbejdspartner får du vores fulde fokus og du kommer altid i første række, når opgaven er der – uanset om den er lille eller stor.

I kraft af det faste samarbejde får vi som VVS-firma opbygget et indgående kendskab til den enkelte ejendom og dens installationer. Det betyder større effektivitet, når opgaver skal løses i ejedommen.

For mange beboere betyder det faste samarbejde også større tryghed – de kender vores VVS’ere og ved, hvad de står for.

Typiske opgaver for Boligforeningen

Er du ansvarshavende for en boligforening, så kender du til de typiske problemer når vi snakker VVS og sanitet. Det kan være stoppede afløb, faldstammer, toiletter, håndvaske osv. Kontakt Bedre Bad Allerød hvis du ønsker en ny og lukrativ aftale hvor du kan ringe når som helst. Vi tilbyder serviceaftaler til boligforeninger beliggende i København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge og Farum.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - håndvaske, armaturer og toiletter til erhverv

Vi udfører eksempelvis:

 • Faldstammer
 • Toiletter
 • Varmeanlæg
 • Vandhaner – bl.a. dryppende
 • Gasmåler – udskiftning/opsætning
 • Gaskomfurer – opsætning
 • Varmvandsbeholdere – service/udslamning

Dokumentation – fuld åbenhed

Ved hver opgave registrerer vi alt minutiøst. Montørens tidsforbrug på arbejdsstedet, forbrug af materialer, transporttid, forbrug af tid i forbindelse med grossist besøg, bortkørsel af defekte anlægsdele m.v.

Alt dette ligger til grund for vores fakturering. Du har naturligvis adgang til alle disse detaljerede oplysninger, hvis du har fået en regning, hvor der efter din mening er uklarheder. For vi ønsker fuld åbenhed – også om vores regninger!  Tillid og troværdighed er et ”must” for os i det faste samarbejde med boligforeninger og virksomheder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer