Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Bedre Bad Allerød VVS

 

Bedre Bad Allerød-VVS er en moderne, servicereorienteret VVS-virksomhed, som udfører VVS-opgaver for private, erhverv og det offentlige i Allerød, København og over hele Sjælland.
Vores aktiviteter falder inden for følgende hovedområder:

 • Badeværelser – fra delrenovering til totalløsninger
 • Energiløsninger og varmesystemer – kendte og helt nye teknologier
 • Blik og VVS-service
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Lidt historie

Fra begyndelsen af 2005 forenede vi kræfterne under navnet Bedre Bad Allerød-VVS. Med fusionen mellem de to virksomheder har vi samlet virksomhedernes kompetencer under ét tag, og vi kan i fremtiden tilbyde endnu bedre totalløsninger til fordel for kunden.

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Kompetent medarbejderstab

Vi har nu et fast team med dygtige svende, lærlinge, murere og montører. De vil sammen med vores Bedre Bad Ekspert gøre alt for, at vores kunder skal få den bedst mulige service.
Alle vores medarbejdere deltager løbende i kurser og uddannelse og er således altid klar til at løse nye opgaver indenfor alle fagets områder. Med vores tegnere og rådgivere er du sikret en god vejledning, så vi sammen finder den bedste løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Vi er medlem af Tekniq – din sikkerhed og tryghed

Allerød-VVS ApS, Bedre Bad – Bedre Energi Allerød er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer – el-vvs-anke.dk

Bedre Bad Allerød VVS’s grundregler:

1. Vi kommer på det tidspunkt, vi har lovet

Hvis et vandrør springer, kommer vi hurtigst muligt. Haster det mindre, laver vi en aftale, der passer begge parter.

2. Vi bliver ved arbejdet, til vi er færdige – til aftalt tid

Det er bedst for alle at gøre arbejdet færdigt, vi er startet på. Derfor planlægger vi nøje tiden via elektroniske arbejdskort. Alle biler er forsynet med gps, så vi kan altid finde den nærmeste montør.

3. Når vi går, kan De ikke se, vi har været der

Vi rydder op og fjerner vores affald. Fordi vi får snavsede fingre, skal du ikke have snavs på væggene.

 

4. Garanti på arbejdet

Vi roser os af at være gode håndværkere, og køber kun vores varer hos de bedste leverandører. Derfor yder vi op til 48 måneders fuld garanti på gaskedler og større renoveringsopgaver.

5. Fast pris

Har vi givet et tilbud, så holder vi det, selvom vi støder på uforudsete vanskeligheder. Det er vores opgave at have overblikket – ikke din.

 

6. Hvis du ændrer mening

Enhver modernisering eller ombygning er et større projekt, og det kan ske, der opstår nye ideer undervejs. Vi er altid indstillede på at finde en fornuftig løsning, så resultatet bliver det bedste for dig.

7. Den faglige stolthed

Vi vil kun være kendt for at levere den ypperste håndværkskvalitet. Skulle der mod forventning være noget, du ikke synes lever op til denne standard, vil vi meget gerne i dialog omkring dette.

 

8. Udvikling

Vores kunder ved, vi er gode håndværkere, men det er ikke nok. Det er måden, vi gør vores arbejde på ,der er afgørende for kunden. Derfor bruger vi mange kræfter på at udvikle og uddanne både chefen og medarbejderne i kundeservice, kvalitetskontrol og planlægning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer