Åbningstider hos Allerød VVS

Herunder ser du vores åbningstider, hvor du har mulighed for at træffe os på telefon. Hvis du foretrækker at skrive til os i stedet for, så er det selvfølgelig også en mulighed. Du finder vores relevante kontaktinformationer her.

Mandag - torsdag    7.30 - 15.45
Fredag    7.30 - 14.00

 

Kig forbi og få et uforpligtende tilbud

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Allerød VVS er vi altid imødekommende, og står klar til besvarelse af dine eventuelle spørgsmål. Gennem vores store engagement og mængde af viden kan vi tilbyde kyndig ekspert rådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Lad Bedre Bad Allerød være din professionelle samarbejdspartner til løsning af din næste opgave eller projekt. Vi hjælper dig sikkert i mål, og du skal blot læne dig tilbage og nyde det endelige resultat. Det sker gennem vores høje kvalitets- og forventningskrav til os selv, hvor vi altid leverer til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte pris. Giv et kald og få et uforpligtende tilbud eller sparring på din opgave.

Vagttelefon

Uforudsete skader kan ske på alle tider af døgnet, hvilket også gælder udenfor vores normale arbejdstid. Dog kunne vi aldrig drømme om, at lade vores kunder være i stikken. Du kan derfor trygt ringe til os, hvis dit vandrør er sprunget eller du står uden vand og varme i boligen.

Fra 1. okt. til 1. maj henviser vores telefonsvarer til en vagttelefon uden for normale åbningstider.

Kontakt os på tlf. 48 14 03 06 for at oprette henvendelse til vagttelefon udenfor åbningstid.