Udstilling

Kom ned i vores udstilling og lad dig inspirere. Her kan du blive præsenteret for et bredt udvalg af de produkter, som vi fører – og se nogle flotte opstillinger. Få også en visuel præsentation af nogle af de løsninger, som vi har udført.

Aftal evt. en tid, så vores dygtige personale står klar, når I kommer. Vi ser frem til jeres besøg.

Bedrebad allerd vvs butik1  Bedrebad allerd vvs butik4

 

 

 

 

 

 

 

 Bedrebad allerd vvs butik3 Bedrebad allerd vvs butik9

 

 

 

 

 

 

 

Find inspirationen

Du har gennem vores flotte udstilling mulighed for at øge din inspiration og viden. Vi ved om nogen, at det kan være en jungle, at finde rundt i de mange forskellige badeværelsesmøbler, blandingsbatterier, spejle og sanitet, som netop findes på markedet i dag. Du kan derfor med fordel anlægge et besøg, hvor du kan blive inspireret på ny.

Derudover giver vores udstilling ligeledes en anden vinkling på produkterne, som magasiner og brochurer ikke kan give dig på samme måde. Her har du nemlig mulighed for at mærke og føle på produkterne. Det giver et langt bedre indblik, hvad eksempelvis angår kvaliteten, design og æstetik.

Få en snak med en bad ekspert

I udstillingens åbningstid har du mulighed for at snakke med en af vores dygtige og kompetente bad eksperter. Så hvis du brænder inde med en række spørgsmål, så kan du med garanti forvente en kyndig besvarelse. Grundet vores mange års erfaring, og løbende opdateret viden på markedet, så er vi bevidste med de nyeste trends.

Bredt udvalg af produkter

Vores udstilling består af et bredt udvalg af produkter, hvad angår pris og design. Du kan derfor altid forvente, at vi badeværelsesmøbler, blandingsbatterier, spejle og sanitet, som netop stemmer overens med dit prisniveau og krav til design.

Øvrig information

Du finder vej til vores flotte udstilling, hvor du samtidig kan læse om vores åbningstider. Denne information finder du ved at klikke her.