Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Personale

Her på siden kan du se vores dygtige personale. Du finder samtidigt kontaktinformationerne på hver især, så du kan kontakte dem direkte, skulle dette være nødvendigt. Alle vores medarbejdere er passionerede, og brænder for at yde vorse kunder den absolut bedste service – Hver eneste gang!

Vi er din lokale VVS-ekspert i Allerød og omegn. Du er mere end velkommen til at kontakte os angående en hvilken somhelst VVS eller energirelateret opgave. Vi udfører VVS opgaver for både private og erhvervskunder over hele Sjælland.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi har stor erfaring med monteringen af toiletter, renovering af badeværelser og opsætningen af energiinstallationer. Gennem vores medlemsskab i den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad – Bedre Energi har vi adgang til de nyeste teknikker inden for VVS og Energi installationer. Vi rådgiver derfor altid ud fra en oplyst baggrund, og du kan være helt sikker på, at vi altid kommer med den bedste løsning på din aktuelle problemstilling. Du kan her på hjemmesiden, læse mere om vores forskellige fagområder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer