Bedre Bad Allerød med showroom

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

Udstilling

Kom ned i vores udstilling og lad dig inspirere. Her kan du blive præsenteret for et bredt udvalg af de produkter, som vi fører – og se nogle flotte opstillinger. Få også en visuel præsentation af nogle af de løsninger, som vi har udført.

Aftal evt. en tid, så vores dygtige personale står klar, når I kommer. Vi ser frem til jeres besøg.

Showroom I Allerød med badeværelse
Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Find inspirationen

Du har gennem vores flotte udstilling mulighed for at øge din inspiration og viden. Vi ved om nogen, at det kan være en jungle, at finde rundt i de mange forskellige badeværelsesmøbler, blandingsbatterier, spejle og sanitet, som netop findes på markedet i dag. Du kan derfor med fordel anlægge et besøg, hvor du kan blive inspireret på ny.

Derudover giver vores udstilling ligeledes en anden vinkling på produkterne, som magasiner og brochurer ikke kan give dig på samme måde. Her har du nemlig mulighed for at mærke og føle på produkterne. Det giver et langt bedre indblik, hvad eksempelvis angår kvaliteten, design og æstetik.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Få en snak med en bad ekspert

I udstillingens åbningstid har du mulighed for at snakke med en af vores dygtige og kompetente bad eksperter. Så hvis du brænder inde med en række spørgsmål, så kan du med garanti forvente en kyndig besvarelse. Grundet vores mange års erfaring, og løbende opdateret viden på markedet, så er vi bevidste med de nyeste trends.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Bredt udvalg af produkter

Vores udstilling består af et bredt udvalg af produkter, hvad angår pris og design. Du kan derfor altid forvente, at vi badeværelsesmøbler, blandingsbatterier, spejle og sanitet, som netop stemmer overens med dit prisniveau og krav til design.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Øvrig information

Nedenfor finder du vej til vores flotte udstilling, hvor du samtidig kan læse om vores åbningstider.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer