Blikkenslager i Allerød

Bedre Bad Allerød-VVS tilbyder en lang række services og produkter indenfor tag og facade.  

Vi mestrer det gamle håndværk til perfektionisme og har gennem årene løst et meget stort antal blikopgaver. Kunderne har valgt blikløsningerne, fordi de har klare fordele: De er meget holdbare og vedligeholdelsesfrie – og så kan de faktisk tilføre eksisterende arkitektur nogle designmæssige værdier.

Gennem årene har vi løst opgaver som f.eks.:

  • Bånddækning
  • Tagrender
  • Skifertag
  • Renovering
  • Blikarbejde
  • Kviste
  • Facadeinddækning
  • Skotrender

I langt de fleste opgaver kan kunden vælge mellem zink og kobber, som materiale til løsning af opgaven.

Kontakt Bedre Bad Allerød-VVS og få råd og vejledning omkring opgaver indenfor tag & facade.

Vi laver alle slags opgaver

Fandt du ikke din blikopgave på vores liste herover? Så fortvivl ej. Vi kan helt sikkert hjælpe dig alligevel. Som en del af Bedre Bad – Bedre Energi kæden har vi adgang til ny viden og sparring med vores mange kompetente kollegaer i hele landet. På den måde er vi altid opdaterede på de nyeste trends og kan sørge for at løse din opgave med samme høje engagement, som vi er kendt for. Så tøv endelig ikke med at kontakte os med spørgsmål til en opgave, selvom du ikke kan finde den blandt vores liste over tidligere arbejde.

Vedligeholdes frie materialer

Når du skal vælge hvilke materialer du ønsker er der flere ting du skal tage med i overvejelserne. Først og fremmest er det relevant at kigge på hvilken type opgave, der skal udføres og så er det selvfølgelig vigtigt at kigge på huset nuværende stil og æstetik. De fleste vil gerne have at der er en sammenhæng mellem huset stil og de materialer der bliver brugt til udførelse af den pågældende opgave, da det i de fleste tilfælde giver et bedre resultat. Dertil kommer de forskellige fordele og ulemper der kan være ved enten kobber, zink eller blik. Det er blandt andet holdbarheden, kvalitet, pris og graden af vedligeholdelse det kræver. Pris og kvalitet hænger i de fleste sammenhænge sammen, når det kommer til valg af materialer, så det er selvfølgelig en prioritering man skal have med i overvejelserne.

Det meste blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit, så når du vælger en blikløsning, kan du være sikker på et resultat som du kan nyde mange år fremadrettet.

Kontakt os

Overvejer du en blikløsning, så tøv ikke med at kontakte Bedre Bad Allerød VVS. Vores dygtige fagfolk er klar til at hjælpe og guide dig til det bedste valg, så du føler dig tryg ved at vi varetager opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig.