Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Karsten Janum
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Karsten Jannum

VVS-service i Allerød

Hos Bedre Bad Allerød-VVS tilbyder vi en lang række services og produkter indenfor VVS. Vi afhjælper dig med enhver VVS-opgave som kan omfatte:

 • Vedligeholdelse af installationer
 • Gasfyr
 • Rørarbejde
 • Kedler
 • Varmtvandsbeholdere
 • Udskiftning af sanitet
 • Udskiftning af armaturer
 • Vandledninger i jord
 • Solvarmnlæg
 • Varmepumper
 • Blikarbejde – kviste og tagrender

Hvis netop din opgave ikke er vist her, så kan vi med vores mange års erfaring og viden med garanti hjælpe dig i mål alligevel. Dette er blot en række af de opgaver, som vi fornyeligt har løst for vores kunder.

Kontakt Bedre Bad Allerød VVS og få råd og vejledning omkring dine VVS-opgaver, og få et uforpligtende tilbud. Desuden tilbyder vi også vedligeholdelse af dine nuværende installationer. De mange fordele og vigtigheden af VVS-service kan du læse mere om på denne side.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Optimerer driften

Der er penge, at spare ved at have et velfungerende og veltrimmet anlæg. Hvis ikke dit anlæg optimerer brugen af ressourcerne, og tilsvarende minimerer ressourcespildet, så er udnyttelsesprocenten ikke i top. Det kan mærkes på varmeregningen. Du kan ved valg, af VVS-service og vedligeholdelse gennem Bedre Bad – Bedre Energi i Allerød sikre dig, at dine installationer er optimeret. Det kan mærkes positivt på energiregningen, og samtidig er det også godt for miljøet. Kontakt os allerede i dag, så er du sikret en optimering af driften.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Opret en VVS-serviceaftale

Hos Bedre Bad Allerød tilbyder vi både serviceaftaler til privat og erhverv. Under vores erhvervskunder kan man med fordel nævne service af større og mindre installationer for produktions- og handelsvirksomheder. Det kan samtidig være servicering og vedligeholdelse af driften for en række boligforeninger.

Fælles for alle typer af serviceaftaler er, at vi netop skræddersyer det efter vores kunders individuelle behov. Det skal altså forstås sådan, at der er nogen installationer, som kræver service oftere end andre installationer. Dette hjælper vi selvfølgelig med at danne et overblik over, så du altid er sikret, at dine anlæg fungerer optimalt. Med en serviceaftale undgår du altså driftsstop, og kan hver morgen nyde et velfungerende anlæg.

Om end der er tale om privat- eller erhvervskunder, så drager alle fordel af en VVS-serviceaftale. Det kan sænker sandsynligheden for uforudsete udgifter markant, og samtidig mindsker risikoen for større udskiftninger eller reparationer.

Opret en serviceaftale med din lokale VVS installatører Bedre Bad Allerød allerede i dag, og spar penge i det lange løb. Du undgår driftsstop, og optimerer samtidig driften. Kontakt Bedre Bad Allerød og lad os stå for service af dine installationer og anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Dit nye anlæg kræver stadig vedligeholdelse

Vi oplever desværre, at nogen har den forventning, at fordi anlægget er nyt, så kræver det ikke vedligeholdelse. Dette er en betydelig fejl, og kan blive meget omkostningstungt i det lange løb. Alle installationer uanset alder kræver service og vedligeholdelse.

Årsagen heraf er mange, men hvis man eksempelvis tager udgangspunkt i dit gas- eller oliefyr, så er det i brug mange timer om året. Det kan derfor ikke undgås, at visse dele og komponenter bliver udsat for slitage. Disse kræver enten reparation eller udskiftninger, hvilket opnås gennem en VVS-serviceaftale. Hvis ikke man foretage de nødvendige reparationer eller udskiftninger af delene og komponenterne, så kan der opstå driftsstop, og samtidig er det muligt, at der kan opstå store reparationer i fremtiden. Der er altså penge at spare gennem en serviceaftale, hvor du ligeledes har mulighed for at øge levetiden på dit anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

VVS til en bred kreds af kunder

Vi udfører VVS-opgaver og VVS-service over hele Sjælland – herunder i København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. Hvis du alligevel skulle være bosat uden for dette område, så kører vi gerne langt for dig. Hos Bedre Bad Allerød kunne vi ikke drømme om, at lade vores kunder være i stikken — og vi kører gerne de ekstra kilometer for at nå ud til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 48 14 03 06
info@bba-vvs.dk

Karsten Jannum

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer