Vandhaner og armaturer

Stil, pris og funktionalitet – du vælger!

Et smukt og funktionelt badeværelse består af en række enkelte komponenter, som skal spille sammen som en helhed. 
Hos Bedre Bad Allerød kan du vælge mellem et stort antal af disse enkeltprodukter. Vi rådgiver naturligvis gerne og fortæller dig om de mangeartede funktioner, som dagens moderne produkter er udstyret med – f.eks. berøringsfrie vandhaner, armaturer og blandingsbatterier eller douche toiletter med komfortabel skyllefunktion. Bedre Bad Allerød har dygtiggjort sig indenfor vandhaner og armaturer og vi mestrer nu disciplinerne; installation og service. 

Vi har det store sortiment af

  • Vandhaner
  • Blandingsbatterier
  • Armaturer

Se det hele på vores webshop

På vores webshop – se øverst på denne side – kan du i ro og fred finde frem til netop de produkter, der vil gøre din renovering eller udskiftning af badeværelse perfekt. Her ser du det store udvalg af vandhaner, blandingsbatterier og armaturer. Bemærk at alle viste priser er for produkt, levering og montering og garanti for korrekte udført arbejde. Med andre ord så køber du produktet og alle de tilløbsstykker der hører sig til produktet. Du køber leveringen af produktet og du køber installationen. Desuden køber du arantien for at produktet virker optimalt og som lovet når vi kører fra dit hjem. Det er vores garanti.

Her leverer vi

Vi leverer vandhaner, armaturer og blandingsbatterier til nye badeværelser over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. Så du skal være noget så velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud fra din lokale Bedre Bad i Allerød.