VANDHANER OG ARMATURER

Stil, pris og funktionalitet – du vælger!

Et smukt og funktionelt badeværelse består af en række enkelte komponenter, som skal spille sammen som en helhed. 
Hos Bedre Bad Allerød kan du vælge mellem et bredt udvalg af disse enkeltprodukter. Vi rådgiver naturligvis gerne og fortæller dig om de mangeartede funktioner, som dagens moderne produkter er udstyret med – f.eks. berøringsfrie vandhaner, armaturer og blandingsbatterier eller douche toiletter med komfortabel skyllefunktion. Bedre Bad Allerød har dygtiggjort sig indenfor vandhaner og armaturer og vi mestrer nu disciplinerne; installation og service. 

Vores webshop rummer et stort udvalg af vandhaner, blandingsbatterier og armaturer. Køb i webshoppen og vælg Bedre Bad Allerød som leverandør – så får du løsningen leveret om monteret uden ekstraomkostninger. Gå til webshoppen her.

Vandhaner med et væld af funktioner

Et blandingsbatteri gør det muligt ved køkkenvasken, på badeværelset, eller i bruseren/karbadet at blande det kolde og det varme vand. De gamle blandingsbatterier har to håndtag til blandingen, hvor de moderne oftest kun har et enkelt håndtag til reguleringen.

Blandingsbatterier kommer med flere forskellige funktioner, hvoraf to funktioner vi ofte sælger er:

  • Vandsparefunktion: Et blandingsbatteri med vandsparefunktion har en indbygget modstand, når vandhanen udleder 60% af den maksimale udledning. Det er dog muligt at skrue højere op skulle det være nødvendigt.
  • Termostatstyret: Termostatstyret betyder, at vandets temperatur kan forudindstilles. Det er især en luksus funktion til blandingsbatteriet i bruseren. Herved holdes temperaturen konstant på det ønskede niveau, og man skal ikke bøvle med indstillingen af det varme vand hver morgen.
  • Quooker: Her får du en vandhane, hvorfra du kan hente kogende vand direkte fra hanen.

Den essentielle vandhane

En vandhane er langt fra bare en vandhane. Et lille tip er, at i vvs-branchen kalder man en vandhane for et armatur. Dette ofte undervurderede om end essentielle element i ethvert køkken, badeværelse og bryggers, er meget mere end bare en hane man skruer på. Moderne armaturer er i dag blevet raffineret og faktisk ofte vigtige designmæssige elementer. Derfor er valgetaf vandhanen et centralt valg, når det kommer til planlægningen af f.eks. badeværelsets design.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Allerød finder du mange forskellige typer af vandhaner/armaturer. Vi har de helt enkelte og stilrene armaturer, samt armaturer med et væld af forskellige funktioner. Du finder bl.a.:

  • Armaturer til køkkenet
  • Armaturer til bryggerset
  • Armaturer til badeværelset
  • Armaturer til generel udendørsbrug

Vandhaner købt hos os, er inklusive levering og montering. Vi mener ikke, at kunden bør stå for monteringen selv, og derfor rykker vi altid ud og sørger for den helt rette montering i forbindelse med køb af en vandhane. Vi garanterer et produkt i høj kvalitet, korrekt håndværksmæssigt arbejde og igennem dialog sikrer vi at resultatet er tilfredsstillende for dig.

Se det hele på vores webshop

På vores webshop – se øverst på denne side – kan du i ro og fred finde frem til netop de produkter, der vil gøre din renovering eller udskiftning af badeværelse perfekt. Her ser du det store udvalg af vandhaner, blandingsbatterier og armaturer. Bemærk at alle viste priser er for produkt, levering og montering og garanti for korrekte udført arbejde. Med andre ord så køber du produktet og alle de tilløbsstykker der hører sig til produktet. Du køber leveringen af produktet og du køber installationen. Desuden køber du garantien for at produktet virker optimalt og som lovet når vi kører fra dit hjem. Det er vores garanti.

Her leverer vi

Vi leverer vandhaner, armaturer og blandingsbatterier til nye badeværelser over hele Sjælland, København, Allerød, Birkerød, Virum, Hørsholm, Lynge, Farum. Så du skal være noget så velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud fra din lokale Bedre Bad i Allerød.

Læs mere om badløsninger: