Ledige stillinger

Har vi ledige stillinger, så vil du finde dem opslået her.

Husk: Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra initiativrige mennesker, som med deres faglige kompetencer og færdigheder vil bidrage til vores virksomheds fortsatte udvikling.

Alle ansøgninger sendes til:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

________________________________________________________________________

Om Bedre Bad Allerød-VVS

Vi er en moderne, serviceorienteret VVS-virksomhed, som udfører VVS-opgaver for private, erhverv og det offentlige. Vi har afdelinger i Allerød, Hørsholm og Hillerød.

Vores udfører arbejde inden for følgende hovedområder:

  • Badeværelser – fra delrenovering til totalløsninger
  • Energiløsninger og varmesystemer – kendte og helt nye teknologier
  • VVS-service

Fra begyndelsen af 2005 forenede vi kræfterne under navnet Bedre Bad Allerød-VVS. Med fusionen mellem de to virksomheder, har vi samlet virksomhedernes kompetencer under ét tag, og vi kan i fremtiden tilbyde endnu bedre totalløsninger til fordel for kunden.

Desuden har vi en kompetent medarbejderstab, hvor vi er et fast team med dygtige montører og lærlinge. Alle vores medarbejdere deltager løbende i kurser og uddannelse, så vi altid er klar til at løse nye opgaver inden for alle fagets området.

Vi beskæftiger 14 medarbejdere, hvoraf 3 er lærlinge, og derudover har vi en fast stab af underentreprenører, som er tæt knyttet til os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Karsten Janum på tlf. 20 28 33 37 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..