Personale

Her på siden kan du se vores dygtige personale. Du finder samtidigt kontaktinformationerne på hver især, så du kan kontakte dem direkte, skulle dette være nødvendigt. Alle vores medarbejdere er passionerede, og brænder for at yde vorse kunder den absolut bedste service - Hver eneste gang! 

Vi er din lokale VVS-ekspert i Allerød og omegn. Du er mere end velkommen til at kontakte os angående en hvilken somhelst VVS eller energirelateret opgave. Vi udfører VVS opgaver for både private og erhvervskunder over hele Sjælland. 

Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi har stor erfaring med monteringen af toiletter, renovering af badeværelser og opsætningen af energiinstallationer. Gennem vores medlemsskab i den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad - Bedre Energi har vi adgang til de nyeste teknikker inden for VVS og Energi installationer. Vi rådgiver derfor altid ud fra en oplyst baggrund, og du kan være helt sikker på, at vi altid kommer med den bedste løsning på din aktuelle problemstilling. Du kan her på hjemmesiden, læse mere om vores forskellige fagområder.

karsten

Karsten

Ejer

Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

dennisj

Dennis

Energi Ekspert

 

ina

Ina

Administrativ medarbejder

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

almin

Almin

VVS montør